Title of a News Article

Eğilmez dua istedi

 Eğilmez dua istedi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Yusuf Eğilmez Kuşluca ve Sancak köylerinden dua ve destek aldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Yusuf Eğilmez, seçim çalışmaları kapsamında Kuşluca ve Sancak köylerini ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

Şanlıurfa’da 4 yıl il başkanlığı yaptığını dile getiren Yusuf Eğilmez; “Ben il başkanı olduğum dönemde Genel Başkanımız ve Başbakanımız olan şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aylık olarak düzenlediği Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında hep vurguladığı bir şey vardı, bize derdi ki; ‘Bizi ayakta tutan aziz milletimizin duasıdır. Yaşlıların ve çocukların duasıdır’ ben de sizden sadece oy istemiyorum. Özellikle yaşlı amcalarımdan dua talep ediyorum” diye konuştu.

AK Parti ile beraber köylerinde hizmetler gördüğünü dile getiren köy halkının ileri gelenleri ise, ‘Biz her zaman AK Parti’ye destek oldu. Hem dualarımızla hem de oylarımızla. Hiçbir zaman bu destek için pişman olmadık. Ama özellikle paralel yapı ile mücadelelerindeki azimlerini takdir ediyoruz” dediler.

Köy ziyaretlerinde Milletvekili adayı Yusuf Eğilmez’e Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve bazı yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 14:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
hamey
hamey - 9 yıl Önce

sevgili nihat çiftçi ve saz ekibi hani bizim köyden 2 genci işe alacaktın noldı belediye seçimide %98 akp çıktı sizde tık yok

SIRADAKİ HABER

banner195