Title of a News Article

Eğilmez, son kez basın karşısına çıktı

 Eğilmez, son kez basın karşısına çıktı
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez 4 Ocak’ta yapılacak olan 5. Olağan ilk kongresine tüm Şanlıurfalıları davet etti.

AK Parti Şanlıurfa İl binası toplantı salonunda Başkan Yardımcıları üyeleri Erkan Sözen, İbrahim Toru, Fatih Yıldız ve Zeki Kurt’un da katıldığı basın toplantısında konuşan Av. Yusuf Eğilmez, bugüne kadar teşkilatta beraber yol yürüdüğü tüm ekip arkadaşına teşekkür etti.

Şanlıurfalılardan da helallik isteyen Eğilmez, Tüm Şanlıurfalıları 4 Ocakta Şanlıurfa GAP Arena Stadında yapılacak olan 5. Olağan İl Kongresine davet etti.

BİRÇOK İLKE İMZA ATTIK

Konuşmasına Şanlıurfalıların ve İslam Âleminin mevlit kandili tebrik ederek başlayan Yusuf Eğilmez; “4 yıl boyunca büyük başarılara imza attık. Bu başarıların ardında hep bir ekip çalışması vardı. Birçok ilke imza attık. Biz teşkilat olarak Şanlıurfa’nın en büyük kongresini yaptık. Şanlıurfa tarihindeki en büyük miting yine bizim dönemimizde yapıldı.

İlk kez genişletilmiş il başkanları toplantısı yine bizim dönemimizde yapıldı. Başarılarla dolu geçen bir dört yıl oldu. Burada bir kez daha tüm teşkilatlarımıza, Şanlıurfalılara ve bizim sesimizi kamuoyuna yansıtan siz basın mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

GELECEK ARKADAŞLARIMIZ BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAKLAR

4 Ocak’ta yapılacak olan kongrede görevi yeni başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e devredeceğini anımsatan Av. Eğilmez; “İnşallah bu yeni gelen arkadaşımız bizden aldığı bayrağı daha da ileriye taşıyacaktır. Bu konuda kendilerine güvenimiz tamdır” dedi.

Konuşmasının sonunda Bakan Faruk Çelik olmak üzere milletvekillerine ve Şanlıurfa’daki STK’lara da teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195