Title of a News Article

Eğitimli rakip istedi...

.

Eğitimli rakip istedi...
banner206

Şanlıurfa'nın Akçakale  İlçe milli eğitim müdürü Halil Tekyıldız ilçe Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ı ziyaret ederek Eğitime yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

Eğitimde yeni bir döneme girildiğini ifade eden ilçe milli eğitim müdürü Halil Tekyıldız, bundan sonra kurumlar arası diyaloga daha fazla önem verileceğini ifade etti. Tekyıldız, Akçakale belediye başkanı Sayın Abdulhakim Ayhan’ın eğitimdeki katkılarını böyle bir teşekkür plaketi vererek onurlandırmak istediklerini ifade etti.

Göreve geldiği günden bu yana ilçede ki eğitim sorununu en önemli öncelik olarak gören Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan, ise eğitimin önündeki bütün engellerin kaldırılarak daha fazla eğitime katkı yapacağı sözünü verdi. Ayhan yaptığı açıklamada; “ ilçede eğitim alanında oldukça gerilerdeyiz. Yeni göreve gelen İlçe milli eğitim müdürümüz ve müdür yardımcılarımız başkanlığımıza yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Eğitimde Türkiye’nin oldukça gerisindeyiz. Ben buradan eğitimin gelişmesi için bütün sorunlara çözüm bulma adına katkı sağlayacağımın sözünü veriyorum. Ayrıca eğitim adına öyle bireyler yetiştirin ki siyasette bana rakip olsunlar. siyaseti eğitimli insanlarla yaparsak, siyasete kalite gelir, seviye gelir. Binaenaleyh İnsanlar dedikodularla değil projeleriyle konuşur. “ dedi

Başkan Ayhan ilçe milli eğitim müdürü Halil Tekyıldız’ın kendisine takdim ettiği plaketi alırken; eğitim veren öğretmenlerin okuldaki durumlarının iyileştirilmesi adına 10 okulumuzun öğretmenler odasının düzenlenmesi sözünü verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195