Title of a News Article

Ekinci, AK Parti’ye bir katılım daha sağladı

.

Ekinci, AK Parti’ye bir katılım daha sağladı
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Selçuklu mahallesinde, Ak Parti’ye katılım gösteren Karakeçi Şah Kolu aşiret mensuplarıyla bir araya gelerek referandum sürecini konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti’ye katılım gösteren Karakeçi Şah Kolu aşiret mensuplarıyla bir araya geldi. 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi sokak sokak, kapı kapı dolaşıp ‘Evet’ için destek isteyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, aynı zamanda Ak Parti’ye yeni katılımları da gerçekleştiriyor.  Geçtiğimiz günlerde Direkli mahallesinde gerçekleşen katılım sonrası son olarak Selçuklu mahallesinde yaşayan Karakeçi Şah Kolu mensupları da Ak Parti’ye katılım gösterdiler. Aşiret mensuplarıyla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapılacak olan seçimlerin önemini anlattı. Aşiretin önde gelen isimlerinden aile büyüğü Mehmet Yıldız’la birlikte aşiret mensuplarına seslenen Başkan Ekinci’ye aşiret mensupları tam destek sözü verdi.

Karekeçi Şah kolu aşiret mensuplarına seslenen ve neden ‘Evet’ demeleri gerektiğini anlatan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci konuşmasında şunları söyledi, ”Şah Kolu’nun hem Ak Parti’ye katılması hem de kararlarının net oylarının evet olması konusu bizim için önemli. Davetiniz için teşekkür ediyoruz. Değerli kardeşim çok güzel özetledi neden evet denilmesi gerektiğini. Şu anda millet olarak neden bir araya gelmemiz gerektiğini ifade etti. sizler de biliyorsunuz ki şu anda bir halk oylaması yapılacak. Bu halk oylaması artık memleket meselesi haline gelmiştir. Parti meselesi olmaktan çıkıp Türkiye’nin geleceğinin sağlam temeller üzerine oturtulacağı bir gün olacaktır. Malumunuz Ak Parti ile beraber artık bu millet iktidara gelmiştir. Ak Parti ile beraber milletin içinden çıkanlar millete hizmet etme yolunda fırsat buldu. Yine Ak Parti ile beraber geçmişte yapılan hizmetlerin 3 katı hizmet yapıldı. Neye rağmen Cumhurbaşkanımıza ve devletimize milletimize yapılmak istenen darbelere rağmen. Şimdi bizim ülke olarak millet olarak güçlenmemizi istemeyenler bizi birbirimize düşürmek adına hep senaryolar üretiyorlar. Milleti bölmek adına Türk, Kürt, Arap, Zaza ve Alevi şeklinde bölmeye çalışıyorlar. Çünkü onlar biliyorlar ki bu millet yek vücut olduğu zaman Çanakkale çıkacak bu milletin içinden, 15 Temmuz’da millet nasıl bir araya geldiyse yine aynı şekilde bir araya geleceklerini biliyorlar. Bunun için ne yapacaklar üzerlerine düşen görevi yapacaklar. Nedir bunların görevi Fitnecilik, fesatçılık. Onlar ancak bizi bölmeye çalışıyorlar. Bölmek adına da Türkiye’nin güçlenmesine karşı her türlü eylemin yanında yer alıyorlar. “

Aile büyüklerinden Mehmet Yıldız da katılımlarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederek, ”Sayın belediye başkanım, sayın İlçe Başkanım, pek değerli misafirler Karakeçi Şah Kolu aşiretinin Ak Parti’ye katılım törenine hoş geldiniz , şeref verdiniz. Bu toplantıyı düzenlememizin amacı Büyük Türkiye ve bilhassa Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinde oynanan ve kabul edilemez olan oyunları bozmak için bugün hep beraber toplanmış bulunuyoruz. Şah Kulu aşireti olarak yaptığımız istişareler sonucu tüm üyelerimizle kara aldık ve diyoruz ki kararımız net oyumuz evettir.” Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 12:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hırsız Mendebur
Hırsız Mendebur - 7 yıl Önce

Şahin tepesinden Aldığın trilyonluk rüşvetleri önce açıkla sen..

SIRADAKİ HABER

banner195