Title of a News Article

Ekinci'den flaş algı açıklaması

Ekinci'den flaş algı açıklaması
banner206
 Başkan Ekinci, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:”1-Son bir haftadır Partimize ve Davamıza düşmanlığı mahkeme ile kanıtlanmış meczup bir şahsın yaklaşan yerel seçimler nedeniyle şahsımızla ve belediyemizle ilgili olumsuz algı oluşturma amaçlı paylaşımları bizleri EYYÜBİYEMİZ’e hizmet etmekten alıkoymayacaktır.

2- Kaldı ki paylaşılan belgeler hem Sayıştay tarafından, hem de Belediye Meclisimiz’ce oluşturulan Denetim Komisyonu’nca yasal bir zorunluluk olan kontrollerden geçmiş olup herhangi bir usulsüzlük ve yanlışlık tesbit edilmemiştir.

3- Resmi bir kuruma ait evrakların usulsüz bir şekilde temin edilerek sosyal medyada paylaşılması suçtur. Bu suçu işleyenler ve yasalara uygun harcamaları usulsüz harcama şeklinde gösterilmesine neden olanlar ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

4- Suç duyurumuzun geri çekilmesi durumunda paylaşımlarda bulunulmayacağı şeklindeki kirli pazarlık kokan hareketlere asla taviz verilmeyecektir. Yasaların elverdiği ölçüde sicilleri envai suçla kirli şahsiyetler ile mücadele edilecektir.

5- Kirli, kokuşmuş kişi ve yapılara bugüne kadar taviz verilmediği gibi bundan sonra da taviz verilmeyecektir. Akparti’miz de görünüp bu insanlarla beraber hareket edenlerle ilgili de partimizin yetkili organlarına gerekli şikayetlerde bulunulacaktır.

6- Yanlış insanları susturmak amaçlı gayri ahlaki davranışlara şimdiye kadar girilmediği gibi bundan sonrada girilmeyecektir. Yargının bu konularla ilgili en kısa zamanda gereğini yapacağına olan inancımız tamdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…”

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 19:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195