Title of a News Article

Ekinci durmak bilmiyor...

Ekinci durmak bilmiyor...
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bugün sabah erken saatlerde ŞUTİM esnafıyla bir araya gelerek 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Eyyübiye Belediyesi olarak çalışmalarını sürekli yakından takip eden ve sahada gezerek ilçe halkıyla iç içe olan Başkan Ekinci, bugün ŞUTİM (Hal Pazarı) esnafından tam not aldı. Seçildiği günden bu yana 4. Kez kendilerini ziyaret ettiklerini söyleyen ŞUTİM esnafı, bundan dolayı Başkan Ekinci teşekkürlerini ileterek en çok çalışan Belediye olduklarını söylediler.

Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Başkanı Faruk Akbaş ve yönetimi ile birlikte sabahın erken saatlerinden Hal Pazarını gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnafın sorunlarını dinledi. Başkan Ekinci, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Herkesin sandık başına gitmesini söyleyerek, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek ve oy istedi.

3 saat süren ŞUTİM gezisi sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Bayram ertesi hemen esnaf Başkanımız Faruk Beyle beraber hal pazarı esnafımızı ziyaret ediyoruz. Burada hem esnafın sorunlarını dinliyoruz ve kendilerine yaklaşan 10 Ağustos seçimleri öncesi destek istiyoruz. Çok şükür esnafımız bilinçli, esnafımız her şeyin farkında, insanlarımız neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyor. Bu nedenle de esnafımızın desteğinin Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olduğunu biliyoruz. Biz bu vesileyle esnaf gezilerimizi sürdüreceğiz. İnşallah 10 Ağustos’ta milletin adamı, millet için çıkmış olduğu bu yolu başarıyla sonuçlandırırlar.” Dedi.

Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Başkanı Faruk Akbaş ise, “Sayın Başkanımız Mehmet Bey, bizlere seçimlerden önce söz vermişti ziyaret edeceklerinden dolayı ve bugün 4. Kez bizleri ziyaret etti. Bölüm bölüm esnafı gezmekteyiz çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz. Başkan Ekinci’nin bugünkü ziyaretleri ise esnafla bir araya gelmek ve yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden dolayı halkımızla hasbıhal etmektir. Esnafımızda sandığa gitme konusunda çok duyarlıdır. Başkan Ekinci’ye tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195