Title of a News Article

Ekinci; Eyyübiye’de rekor kıracağız

 Ekinci; Eyyübiye’de rekor kıracağız
banner206

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları üyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, EL Ruha Otelinde AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları üyeleriyle sabah kahvaltı programında buluştu. Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltıya AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci’nin yanı sıra AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayının eşi Ayşe Ekinci ve Kadın kolları üyeleri katıldı. Üyelerle seçim çalışmaları hakkında sohbet eden Mehmet Ekinci, ''Başbakanımızın 9 Mart'taki Şanlıurfa Mitinginde göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ayrıca çat kapı yaparak 30 Mart'taki yerel seçimlere doğru yaptığınız çalışmalardan dolayı da hepinizi kutluyorum. Partimizin genel programlar içerisinde kadına ne kadar değer verildiğini en son Anayasa değişikliğinde Kadınlara pozitif ayrımcılık hakkını vererek kadınlarımıza annelerimize ve bacılarımıza verilen değerin ne olduğunu, Başbakanımızın sizlere ne kadar değer verdiğini bizler kadar sizlerde gördünüz. Bu duygu ve düşüncelerle, bu güne kadar bizlere verdiğiniz destekleri 30 Mart seçimlerinde de sizlerden bekliyoruz. Hepinize teşekkür ederim. Seçim sürecine artık girdik. Türkiye için iyi şeyler oluyor, Eyyübiye ilçemiz içinde neden olmasın? Yapılacak olan yerel seçimlerde en çok iş hanımlara düşecek. AK Parti olarak, hedefimiz belediyeyi almaktır. Kadınlarımızdan şunu iyi anlamalarını istiyorum. Bu seçim çok önemlidir. Ülkemizin kalkınmasını istemeyenler ile ülkemizi 2023 hedefine ulaştıracak olanların seçimidir. Ülkenin kalkınmasını istemeyenler işbirlik içerisinde Başbakanımızı iktidardan düşürmenin hesaplarını yapıyorlar. Bunlara dur demek için 30 Mart'ta kadınlarımıza çok büyük görev düşüyor. Başbakanımıza ve ülkemize sahip çıkacağınıza inanıyorum." dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin ise, “"Seçim çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 30 Mart'ta kadar kalan süreyi çok iyi değerlendireceğiz ve 30 Mart'tan sonra da AK kadrolar ile hizmetlerimize devam edeceğiz. AK Partili Kadınlar olarak bilgi alışverişinin yapıldığı kısa bir sohbet toplantısı yapmak üzere sabah kahvaltısında bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bizleri bu gün burada yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Bundan sonra sizlerle daha çok beraber ve birlikte olacağız. Bu yerel seçimde bizlere çok iş düşüyor” dedi.

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci ise, ''Eyyübiye ilçemizde Türkiye rekorunu kırmak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim seçimi kazanamama gibi bir korkumuz yok. Tek amacımız rekor bir oyla seçimi kazanmak ve ilçemizi iktidar tacıyla taçlandırıp şahlandırmak için çat kapı dolaşmaya devam ediyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195