Title of a News Article

EKİNCİ, ‘İSTİKRAR’ DEDİ

 EKİNCİ, ‘İSTİKRAR’ DEDİ
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sabahın erken saatlerinden itibaren merkez ve kırsal mahallelerin okullarında oyların kullanıldığı sandıkları ziyaret edip burada görev yapanlara başarılar diledi. Başkan Ekinci, ‘sonuçlar ne olursa olsun, sağ duyu hakim olsun.’ dedi.Tulluk Mahallesi’nde Tulluk İlkokulu’nda oyunu kullanan Ekinci, 2253 numaralı sandığa oy pusulasını bıraktı. 

Başkan Ekinci, ilk olarak Ahmet Hamdi Akseki İ.Ö Okulunu ziyaret etti. Sandıkları tek tek dolaşıp sandık görevlilerine başarılar dileyen Başkan Ekinci, oy kullanmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Başkan Ekinci'nin ikinci durağı Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu oldu. Burada da sandıkları tek tek dolaşan ve görevlilere başarılar dileyen Başkan Ekinci daha sonra Eyyüp Göncü Anadolu Lisesine geçti.

Sabahın erken saatlerinden itibaren merkez mahalleleri dolaşan Başkan Ekinci, kırsal mahalle gezilerini de aksatmadı. Kırsalda da sandıkları dolaşan ve vatandaşlarla hasbihal eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Ülkemiz için çok önemli bir seçim geçiriyoruz. Bu önemli  seçim atmosferini  de geride bırakmaya ramak kaldı. Oy verme işlemi an itibariyle devam ediyor. Bizler de merkez ve kırsal mahallelerimizdeki sandıklarımız ziyaret edip sandık görevlileri ve vatandaşlarla da bir araya geldik. Sandıklarda görev alan arakadaşlarımıza başarılar diledik. Bu seçimde sonuçlar ne olursa olsun sağduyunun hakim olması temennisiyle bizler de istikrar diyoruz. Sandıklardan çıkacak sonuçlar halkımızın, vatandaşlarımızın takdiridir. Sonuçlar açıklandıktan sonra herkesin üzerine düşeni görevi yapacağına olan inancımız tamdır. Sağduyunun hakim olacağına inandığımız bu seçimlerin ülkemizei milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Tulluk Mahallesi’nde Tulluk İlkokulu’nda oyunu kullanan Ekinci, 2253 numaralı sandığa oy pusulasını bıraktı. 


Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2015, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195