Title of a News Article

Ekinci'den AK Parti listesiyle ilgili flaş açıklama

Ekinci'den AK Parti listesiyle ilgili flaş açıklama
banner206
Gazetecilerle iftarda buluşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci AK Parti Şanlıurfa aday listesine yapılan eleştirilere yönelik açıklamada bulunarak "Bize düşen AK Partili belediyeler olarak bu listeye sahip çıkmak" dedi.

Eyyübiye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayarak yerel basın ve ulusal basın temsilcilerine iftar yemeği verdi. 

Belediyenin yakın zamanda hizmete koymayı planladığı Kitap Otağı'nda düzenlenen iftar programına çok sayıda gazeteci katıldı.

Iftar öncesi bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci belediyenin sosyal belediyecilik hizmeti kapsamında yaptığı çalışmalara değindi. Ekinci iftar çadırı açmak yerine gıda paketi yardımında bulunduklarını belirtti. 

Ekinci'nin gündeminde 24 Haziran seçimleri de olan Ekinci partinin aday listesinin eleştirilmesine yönelik de açıklamalarda bulundu. 

Liste eleştirilerinin spekülasyon olduğunu söyleyen Ekinci listeye sahip çıkmak gerektiğini belirtip "Bütün partiler sahada seçim çalışmalarını demokratik bir şekilde sürdürüyor. Halkımızda inanıyorum ki en doğrusunu seçecektir. Şunu da ifade etmek gerekirse özellikle Şanlıurfa'da listeyle ilgili çok değişik spekülasyon yapılıyor. Bu her dönem olan şeyler. Bu Bazı dönemlerde biraz daha artar, bazı dönemlerde azalır. Herkesin kendine göre bir ideal  bir listesi vardır. Bu en doğal haklarıdır. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından sayın Cumhurbaşkanının imzasıyla gönderilen bir liste var. Bize de düşen bir AK Partili belediye başkanı olarak bu listeye sahip çıkmak ve Şanlıurfa'mızı güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye yanında Şanlıurfamızı da bu gücün yanında gösterip geleceğe emin adımlarla ilerlemek" dedi.

İftarda merhum gazeteci Talat Akay da yad edilerek, Akay için dua edildi.

Program iftar yemeğinin ardından son buldu. Ajansurfa

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 10:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMI
AHMI - 6 yıl Önce

yani listeyi siz belediyeler kurtaracak hiç inanmıyorun bu lıstenin kurtulacagından belki bir kurtulma şansı vardı oda cevheriye tepkiden battı

SIRADAKİ HABER

banner195