Title of a News Article

Ekinci’den Kanaat önderine ziyaret

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Başbakan Erdoğan için destek çalışmaları kapsamında birçok kesimin yakından tanıdığı kanaat önderi olan Şeyh İzzettin Hazretlerini makamında ziyaret ederek hem dualarını aldı hem de desteklerini istedi.

10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek turuna çıkan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekilerle birlikte Şeyh İzzettin Hazretlerini ziyaret etti. Yenişehir Mahallesinde ikamet eden Şeyh İzzettin Hazretleri ile birlikte kanaat önderleriyle bir araya gelen Başkan Ekinci, Şeyh İzzettin ile bir süre sohbet etti.

Şeyh İzzettin Hazretleri adına bir açıklama yapan Şeyh Molla Mahmut, 10 Ağustos’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini belirterek; Bu ülkeye ne yapıldıysa son 12 yıl içerisinde yapılarak çok büyük hizmetlerde bulunmuştur, ayrıca 1970’li yıllarda yasak olan birçok şey serbest kalmıştır. 90’lı yıllarda kızlarımız başörtülü bir şekilde okullarda okuyamıyorlardı ama bugün çok şükür başörtüsü kızlarımız istedikleri okulda, istedikleri üniversitelerde okuyabiliyorlar sadece bunlar için bile Erdoğan’a destek olmak lazım diyerek özellikle de sağlık alanında yapmış oldukları hizmetlerle bile Erdoğan destek olmak ve ona oy vermek gerekir” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “Seyda Hazretlerinin bizleri kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyoruz. 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Biz, insanların hayrına dokunacak hizmetler vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda da buraya gelip, millet adına neler yapabiliriz. Son 12 yılda yapılanları hocalarımız çok güzel bir şekilde özetlediler. Bu kadar güzel şeylerin yapıldığı yerde böyle bir dava mensup olmak bizleri ayrıca gururlandırıyor. İnşallah, son 12 yılda ekilenlerin semeresini 10 ağustosta görürüz. 10 ağustosta insanlarımız bu yapılanların karşılığını oy olarak vereceklerdir. Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak ilan edeceklerdir. Cumhuriyet sonrasında özellikle manevi yönden toplumun uğradığı dezenformasyon hepimizin malumu son 12 yılda bunların toparlanması adına çok ciddi çalışmalar yapıldı.

Özellikle manevi yönden de insanlarımızın bu tarz medreseler tarafından destekleniyor. Geleceğimizin sağlam temellerini oluşturmanın yolu da burada yetiştirilecek gençlerimizin manevi yönden de donanımlı olmaları bu anlamda bizlerinde idareci olarak bu toplumda yaşayan ve bu topluma hizmet eden insanlar olarak tamamı ile Allah rızasını gözeterek bizlere yol gösteren muhterem hocalarımızın dediklerini dikkate alacağız ve dualarını almaya mazhar olacağız.” İfadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 18:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
A h k
A h k - 10 yıl Önce

Allah sızı affetsın başka ne dıyebılırım sofiler

Allah affetsın sızı
Allah affetsın sızı - 10 yıl Önce

Allah affetsın sızı

SIRADAKİ HABER

banner195