Title of a News Article

Ekinci"Doğru bir başlangıç için"

.

Ekinci
banner206

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen miting yoğun katılımla gerçekleşti. Mesai saatine denk gelmesine rağmen büyük ilgi gören mitingde AK PartiEyyübiye İlçe Başkanı Süleyman ElgünMilletvekilleri, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik konuşma yaptılar.

Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu ve Abdulkerim Gök konuşmalarında. 30 Mart seçimlerinin sadece Belediye Başkanı seçimi olmadığına, aynı zamanda Türkiye’nin geleceğinin de oylandığına dikkat çektiler.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgünkonuşmasında 30 Mart seçimlerinin kendi halinde bir yerel seçim olacak iken, birilerinin Türkiyeyi karıştırma sevdası yüzünden daha da önemli bir hal aldığını söyledi. Elgünkonuşmasında, “30 Martta kendi halinde bir yerel seçim yaşayacaktık. Birileri bizimle ve ülkemizle uğrşmaya başladı. Ama 30 Martta milletin sillesinin nasıl olduğunu herkes görecek. Herkes Başbakana dua ediyor. Doğru duvar yıkılmaz” şeklinde konuştu.

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci ise şiir okuyarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “115 köyü, 36 mahalleyi karış karış dolaştık. Bildiğimizin dışında bir sorun var mı diye halkımıza danıştık. Yarın emanet bize verildiğinde halkımız bizden acaba neler bekliyor diye hep sorduk. Çok şükür gittiğimiz her noktada halkımızın zaten kararını verdiğini öğrendik. Sandıkların sonucunu halkımızın teveccühü bize daha seçim olmadan hissettirdi. AK Partiyi ve AK Kadroları yıpratmak isteyenler gece gündüz durmadan çalıştılar. Ama sizler de durmadınız, çalıştınız meydanları doldurdunuz ve hep birlikte AK Parti diye haykırdınız.Eyyübiye’nin yükünün ağır olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Sorunlarınızı biliyoruz. Bunları çözmek için tek güvencemiz partimizdir. 31 Martta Şanlıurfa’da ve tüm ilçelerde muhteşem 5 yılları başlatacağız inşallah”.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç yoğun tezahürat altında gerçekleştirdiği konuşmasında “Bu seçim yeni Türkiye yolunda önemli bir aşamadır. Verdiğiniz oylarla durmak yok yola devam diyeceğiz. Çözüm sürecine katkı için AK Parti diyeceğiz” şeklinde konuştu.

Harran ilçesindeki programı nedeniyle mitinge gecikmeli olara katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in platforma gelmesiyle coşku bir kat daha arttı. Eyyübiye’yiyakından tanıdıklarını belirten Bakan Faruk Çelik ”EyyübiyeŞanlıurfa’nın en fazla nüfusu olan bir ilçesidir. Ayrıca en fazla genç nüfus da buradadır. Çarpık yapılaşma, işsizlik, genç nüfusun problemleri ve tapu en öncelikli ele alacağımız ve çözeceğimiz konulardır. Eyyübiye’nin sorunları hükümet desteği olmadan çözülemez” dedi.


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195