Title of a News Article

'el ele gönül gönüle 30 Marta hazırlanıyoruz’

Şanlıurfa’da yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, bu hafta sonu da bölgesine bağlı köylere çıkarma yaptı. Bölgenin güçlü milletvekilleriyle birlikte 3 gün boyunca yaklaşık 40 köye giden Demirkol için bu akşam bir seçim bürosu daha açıldı.

Önümüzdeki hafta Pazar günü yani 30 Martta yapılacak olan mahalli seçimlere AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı olarak giren Fevzi Demirkol, yerel seçimlerden iddialı bir şekilde çıkmak istiyor. Geçtiğimiz hafta sonu seçim programlarını bölgesindeki köylere giderek seçim çalışmalarını sürdüren Demirkol bu hafta sonu da köylere gitti.

Bölgenin güçlü milletvekilleri olan başta Seydi Eyüpoğlu olmak üzere Mahmut Kaçar ve Abdulkerim Gök ile Haliliye’ye bağlı yaklaşık 40 köye giden Başkan Adayı Fevzi Demirkol, yaklaşan yerel seçimler öncesi köylü halkından kendisi ve partisi adına destek istedi.

Cuma gününden bu yana Köy ziyaretlerini sürdüren ve bu akşam ara vererek kent merkezine dönen Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, İpekyol üzerinde kendisi için açılan seçim bürosunun açılışına katıldı.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Demirkol’u burada yalnız bırakmadı. Güvenç’in yanı sıra Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma’da seçim bürosunun açılışında hazırda bulunan isimler arasında yer aldı. Protokol üyelerinin dışında açılışa yaklaşık bin kişi katıldı.

Güvenç’ten Demirkol’a övgüler

İpekyol seçim bürosu açılışına katılan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç burada toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Güvenç, Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol’a övgü dolu sözler sarf etti. Güvenç, daha sonra Şanlıurfa genelinde seçimlerden sonra yapacakları 763 projeden bahsetti.

Eyüpoğlu Muhalefete yüklendi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu’da seçim bürosu açılışında bir konuşma gerçekleştirdi. Partisinin yaptığı çalışmaları anlatan Eyüpoğlu, muhalefeti sert bir dille eleştirdi.

Eyüpoğlu, Başkan Adayı Demirkol’la gittiği köylerde yaşadığı bazı olaylara değinerek, köylü halkı ile aralarında geçen konuşmalara değindi.

Eyüpoğlu, ‘siz AK Partilisiniz diyorlar, Başbakanınız kim, muhalefet kim. Onları aynı kefeye mi koyuyorsunuz. Biz anlamışız diyor, görüyoruz diyorlar. Bunlar hizmet yapamazken ellerinde yalan dolan, iftira çamur atma. Sizler niye köye geliyorsunuz, gelmenize gerek yok, biz zaten çalışıyoruz diyorlar.’ Dedi.

Son olarak bir konuşma yapan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, ‘Hepimiz el ele gönül gönüle 30 Marta hazırlanıyoruz. Şimdi biz hepimiz birlikteyiz. Bugüne kadar bize ne söylediyse, hiç cevap vermedik yine vermeyeceğiz. Çünkü biz uzlaşmadan tarafız. Biz Urfa’nın birlikğinden, Haliliye’nin birliğinden, huzurundan, insanlarımızın mutlu bir ilçede, mutlu bir şehirde yaşamasından tarafız. Onun için kimseye cevap vermeyeceğiz. Hatta biz daha fazlasını söyledik. Dedik ki seçimi kazanırsak, 30 Marta belediye başkanı olursak, belediyeyi sadece ben yönetmeyeceğim, biz yöneteceğiz. Diğer partilerin adaylarından da bu hususta söyleyecekleri varsa, zaman zaman bir araya gelerek görüşlerini alacağız. Onlarında fikirlerini alarak hep birlikte yöneteceğiz. ifadelerini kullandı.

Demirkol konuşma esnasında hayranlarından anlamlı bir ödül aldı. Saffet Bıçkı isminde bir vatandaş, Başkan Adayı Demirkol’a resminin kazındığı bir duvar saati hediye etti. Bu anlamlı hediye üzerine Demirkol Saffet Bıçkı’ya teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Havai fişek gösterisi altında gerçekleşen seçim bürosu açılışı kurdele kesimi ile tamamlandı. AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, seçim bürosuna gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşarak teşekkürlerini iletti. 



Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 23:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195