Title of a News Article

En ücra köşeleri bile geziyor

En ücra köşeleri bile geziyor
banner206

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, seçim gezileri kapsamında, bölgenin en ücra köşelerini gezerek sorunları dinliyor.

Nebati, davet üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Belveren Mahallesi Taşhan mezrasına gitti. Bölgedeki mahalle muhtarları ve vatandaşların coşkuyla karşıladığı Nebati ve Güvenç, vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Nebati ve Güvenç, çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı. Konuşmasında ilgi nedeniyle mahalleliye teşekkür eden Nebati, “Biz bu aziz milletin hizmetkarıyız. Bugüne kadar olduğu gibi Şanlıurfa kırsalında en ücra köşesine kadar 'Ak' hizmetleri artırarak getirmeye devam edeceğiz. Şanlıurfa kent merkezinde ne varsa artık en ücra mahallede de o hizmet olacak. Bizim için kırsaldaki insanlar da, şehirdeki insanlar da eşittir. 13 yılda Şanlıurfa’ya doğrudan 20 milyar TL kamu yatırımı, 6 milyar TL tarım desteklemesinde kaynak aktarımı olan bölgemizde tarımla uğraşan vatandaşlarımızın bundan sonra da hep yanında olacağız. Sorunlarını kendi sorunumuz bilerek, adil ve kalıcı çözümler için gecemizi gündüzümüze katacağız. Ak hizmette, yeni Türkiye’de ikinci yarı başlıyor. Yeni dönemde Şanlıurfa’yı, sanayi, turizm ve tarım sektörlerinde şaha kaldıracağız” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Şanlıurfa’da mitingi olduğunu hatırlatan Nebati, ‘büyük’ olarak nitelediği mitinge, şehirlerde ve kırsalda yaşayan herkesi davet etti. Kentin tek ses ve tek yürek olarak Başbakan Davutoğlu’nu beklediğini kaydeden Nebati, mitinge katılımın ‘dosta güven verecek, düşmana korku salacak’ kalabalıkta olması gerektiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195