Title of a News Article

Erdoğan katıldığı 4 il kongresinde konuştu...

Erdoğan katıldığı 4 il kongresinde konuştu...
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 4 il kongresine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Siyaset sahnesindeki varlıklarını parti içi ayak oyunlarına borçlu olanlar bizim dayanışmamızı, muhabbetimizi içlerine sindiremiyor. Parti içi kavgalardan AK Parti'yi mesul tutmak yüzsüzlüktür, pişkinliktir, siyasi arsızlıktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4 il kongresine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

AK Parti olarak sadece 83 milyon vatandaşımız için değil, gözünü ve kalbini ülkemize çevirmiş yüz milyonlarca mazlumun da emanetini taşıyoruz. 

Bizim yol arkadaşlığımız, pazara kadar değil mezara kadardır. Bizler tesadüflerin, çıkarların, hesapların bir araya getirdiği değil, ortak hayallerin, ortak ideallerin buluşturduğu insanlarız. 

"SAKLAMAK İÇİN YIRTINSANIZ DA MİLLET BİLİYOR"

CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti'yi suçlayan siyasi kurnazlıklarla gerçeklerin üzerini kapatamaz. Siz, gizlemeye çalışsanız da millet sizin kimlerle yol yürüdüğünüzü, hangi kirli pazarlıkları yaptığınızı, kime hangi imkanları peşkeş çektiğinizi görüyor. 

Siz saklamak için yırtınsanız da bu millet her hafta sizin bir milletvekilinizi 6-8 Ekim olaylarının failine gönderdiğini biliyor. 

Siyaset sahnesindeki varlıklarını parti içi ayak oyunlarına borçlu olanlar bizim dayanışmamızı, muhabbetimizi  içlerine sindiremiyor. Parti içi kavgalardan AK Parti'yi mesul tutmak yüzsüzlüktür, pişkinliktir, siyasi arsızlıktır.

Gazi'nin emaneti diyerek CHP'ye oy veren vatandaşlarımızın yaşadığı mahkumiyete üzülüyoruz. Bizim sıkıntımız demokrasi adınadır, Türk siyaseti adınadır. Yoksa kendi siyasetimiz adına mumla arasak bulamayacağımız bir siyasetle karşı karşıyayız. 

"UZAKLAŞMIŞ ARKADAŞLARIMIZI YENİDEN KAZANALIM"

Son bir yılda 1 milyon 300 binden fazla yeni üye kazandık. Partimizden ayrılmış, uzaklaşmış arkadaşları yeniden saflarımıza kazanalım. 

KAYNAK: HABER7

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195