Title of a News Article

Erik; “Çalışmamız Türkiye’ye örnek oluyor”


AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatlarının yaptığı çalışmaların Türkiye’de diğer partilere örnek olduğunu belirtti.

Ak Parti Karaköprü Gençlik Kolları İlçe Başkanı Abdullah Erik, Güneydoğu Televizyonunda Uğur Er'in hazırlayıp sunduğu "Güneydoğudan Haberler" programına konuk oldu. Gençlerin siyasetteki yeri ve gündemde yaşanan gelişmeler hakkında önemli değerlendirmelerde bulunan Erik, şunları kaydetti;

“Gençlik Kolları dışarından bakıldığı zaman sadece bayrak asan veya broşür dağıtan birileri olarak insanın aklına geliyor. Gençlik kolları öyle değil, biz bunu AK Parti’de doyasıya yaşıyoruz. Sürekli gençler mutfakta değil ön kısımdalar, halkla iç içeler, sadece bayrak asan değil tüm işlemlerde sayılan sözü geçen bir kol olduk. Buda tüm partilere Türkiye’de örnek oldu. Bunu AK Parti’de görerek esinlenenler kendi partilerinde de bunu yapmaya çalışıyorlar ama tabi bizim kadar başarılı olamıyorlar. Biz 2001 yılından bugüne kadar girdiğimiz seçimleri Allah’ın izniyle başarıyla gerçekleştirdik, bugünden sonra da partimizin iyi bir neferi olarak sadece ufak bölümü değil her bölümünde faaliyet göstererek gençlik kollarımızı yürütüyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195