Title of a News Article

Erken Seçim Olacak mı?

Erken Seçim Olacak mı?
banner206

(URFASTAR)

Son günlerde Türkiye gündeminde sıkça dile getirilen Erken Seçim tartışmalarına AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş son noktayı koydu. Kurtulmuş katıldığı televizyon programında "Erken seçimin konuşulması için rasyonel şartların olması gerekir. Türkiye, bugün itibarıyla erken seçim şartlarına sahip değildir. Türkiye'de erken seçim olmayacaktır, çok net bir şekilde söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş'un açıklamaları şöyle;

Biz konularımızı demokrasi zemininde tartışacağız. Partilerin taban tabana zıt fikirlere sahip olması doğaldır ve güzeldir. Demokratik kurallar içinde siyasetin gündeminin aktif olmasının olumlu olduğu kanaatindeyim. Türkiye'nin içindeki şartlar, çevredeki şartları da göz önünde bulundurduğumuzda Türkiye çok dinamik bir süreçten geçiyor. Bu tartışmaları genel olarak olumlu bulduğumu söylemek isterim.

Erken seçimin konuşulması için rasyonel şartların olması gerekir. Türkiye, bugün itibarıyla erken seçim şartlarına sahip değildir. Türkiye'de erken seçim olmayacaktır, çok net bir şekilde söylüyorum."

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2020, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195