Title of a News Article

Ertürk, Urfa'daki o atamaya tepki gösterdi!

Ertürk, Urfa'daki o atamaya tepki gösterdi!
banner206

2015- 2018 Yılları arasında AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan ve 27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan Sedat Ertürk, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına Ecz. Emre Karaçizmeli'nin getirilmesine tepki gösterdi. 

 AK Parti'de eski il gençlik kolları başkanı Mehmet Salih Saraç,  sosyal medyada çıkan görüntüler üzerine istifa etmişti. Dün akşam itibariyla AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanlığına Ecz. Emre Karaçizmeli'nin getirildiği açıklandı. 27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan Sedat Ertürk, Karaçizmeli'nin göreve atanmasına tepki göstererek, "Referansla Başkan yapacaksanız 10 kişiyi mülakata ne diye aldınız! Mülakata aldıklarınız arasından birini seçmemek dalga geçmektir HAK yemektir" dedi. 

Ertürk, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;

"Biz gençliği küstürmeyin dedikçe adamlar küsmeleri için ellerinden geleni yapıyorlar. “Ali kıran baş kesen hesabı” bugün yapılanı sineye çekerler belki zamanı gelince hesabı soracak yine GENÇ’lerdir unutmayın. 10 yıllık teşkilat geçmişimde Gençliğin tüm kademelerinde görev aldım. 3 yıl İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. 27. Dönem Milletvekili adayı oldum Gençliğin küstürülmemesi gerektiğini en iyi bilenlerdenim.Gönül isterdiki teşkilatta görev almış, Gençliğin mutfağından çıkmış ,kapı kapı dolaşmış,sandıklarda görev almış, bayrak asmış,üye kaydı yapmış velhasılı teşkilatta yetişmiş bir kardeşimizin atanmasıydı. Gençlik kollarında görev alan kardeşlerimizin hakkını yemek onları görmezden gelmek vebaldir...Referansla Başkan yapacaksanız 10 kişiyi mülakata ne diye aldınız! Mülakata aldıklarınız arasından birini seçmemek dalga geçmektir HAK yemektir...Ne yazık ki oturduğu koltuktan sadece referansla atama yapan bir Genel Merkez var. Yazık çok yazık...Son olarak ; Dik durun arkadaşlar başınızı öne eğmeyin mücadelenizi sonuna kadar devam ettirin..."

Öte yandan, Gençlik Kolları Başkanlığına aday olan isimler ise şöyleydi;

Mehmet Cem BEYAZ 

Osman YETKİN

Uğur KORKMAZ

Murat TOPAL

Ensar ŞELLİ

Ramazan UMA

Cihat FELHAN

Ömer Faruk KARABULUT

Salih ULUDAĞ

Ahmet TAŞ

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2020, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195