Title of a News Article

Esnafla kucaklaştılar...

Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe, Akşemsettin ve Direkli Mahallesi’nde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte esnaf ziyaretine katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçim öncesi destek istedi.

1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimleri öncesi çalışmalarına başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, bugün Eyyübiye İlçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte koordineli bir şekilde seçim çalışmalarına başlayan Özcan, Başkan Ekinci’nin yanı sıra kendisine AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, ilçe teşkilatı, kadın kolları, ve bazı meclis üyeleri de eşlik etti.

Akabe, Akşemsettin ve Direkli Mahallelerinde esnafı ziyaret eden Vekil Halil Özcan ve Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sorunları yerinde dinlediler. Yol, alt yapı ve su gibi problemlerin yaşandığını dile getiren vatandaşlarla yakından ilgilenen Eyyübiye Belediye Başkan ı Mehmet Ekinci, birim amirlerine talimatlar vererek sorunların acilen giderilmesini söyledi.

Öte yandan, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Başkan Ekinci ile birlikte gezdiği esnaflardan destek ve dua talebinde bulundu.

Özcan, ‘AK Parti’yi tek başına iktidar yapacağız’

Yaklaşık 3 saat süren esnaf ziyareti sonrası açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Eyyübiye Belediye Başkanımız, ilçe teşkilatımız ve muhtarlarımızla beraber, Eyyübiye ilçesinin bazı mahallelerini gezdik. Esnafla buluştuk, esnafın derdini dinledik belediye başkanımızla birlikte. Hava gayet olumlu, herkesin morali yüksek, inşallah 1 Kasım’da Şanlıurfa gereğini yapacak. Allah’ın izniyle, 7 Haziran’dan daha iyi bir derece alarak ve AK Parti’yi tek başına iktidar edeceğiz. 1 Kasım seçimleri hayırlı uğurlu olsun, öncelikle Şanlıurfa’mıza daha sonra Türkiye’mize. 1 Kasım’a kadar halkımızın içinde olacağız.” İfadelerini kullandı.

Ekinci, ‘Vatandaşların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz’

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise; “Sayın Vekilimiz Halil Özcan Bey’le beraber, Sigorta Caddesini beraber dolaştık. Akabe, Akşemsettin ve Direkli Mahallelerini birlikte gezdik. Tabi burada her zaman esnafımız ve halkımızla birlikteyiz. Yine bugün esnafımızı gezerek 1 Kasım için destek istedik. Vatandaşlarımızın da teveccühleri bizleri mutlu etti. Bundan sonraki süreçte de inşallah her zaman içlerinde olacağız. Gerek vekilimiz, gerek vekil adayımız gerekse meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, kadın kollarımızla beraber vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz.” Dedi. 






Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142