Title of a News Article

Essum Aslan kadınlarla bir araya geldi

Essum Aslan kadınlarla bir araya geldi
banner206

Aslan, Kadın Kollarıyla bir araya geldi
Karaköprü’nün adayı Essum Aslan, yaptığı çalışmalar hakkında kadın kollarıyla istişarelerde bulundu.
Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan Saadet Partisi kadın kolları ile bir araya gelerek seçim çalışmaları sürecinde yapılan çalışmalar ve yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Toplantıda mahalle sorumluları ile de istişarelerde bulunarak genel durum değerlendirmesi yapıldı.


Kapı kapı dolaşıyor


Karaköprü’de çalmadık kapı bırakmayan Essum Aslan, yaptığı çalışmaları Saadet Partisi kadın kollarına anlattı. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam etiğini söyleyen Essum Aslan, “Karaköprü bölgesinde ayak basmadığımız yer sıkmadık el bırakmayacağız. Gerek ilçe merkezinde gerekse de kırsalda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Halkın bize olan teveccühü her geçen gün daha da artıyor.”dedi.


Son saate kadar çalışacağız


“Bizim son saate kadar son sürat çalışmalara devam etmemiz gerekiyor” diyen Aslan, “Karaköprü Halkının bize teveccühü her geçen gün artıyor ama biz rehavete kapılmadan daha çok çalışacağız. Bu anlamda özellikle kadınlarımızın kapı kapı dolaşarak kadınlara ulaşması gerekiyor. Bütün kadınlarımıza sesimizi duyurursak başardık demektir. İnşallah Karaköprü’ye kadın eli değecek”.”diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 11:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet/newyork
mehmet/newyork - 5 yıl Önce

Cok fiyakali elbiseler giymesi gozden kacmiyor,,Zenginligini gostermeyi seviyor,,Fazla dikkat cekiyor,,Aksi sonuc verebilir,,

Mehmet/mewyorka
Mehmet/mewyorka - 5 yıl Önce

Hangi siyasi aday zengin değil aslında fakir başlayıpta zengin olanları sen sorgula... Sayın mehmet kadın bir belediye başkan adayı .. bu memlekette ne lazım biliyormusun olmadan siyasette girip varlikla çıkmaktır urfa nın kaderıdır bu hiç değişmez

SIRADAKİ HABER

banner195