Title of a News Article

Eyüpoğlu'ndan görkemli başvuru

Şanlıurfa'nın tanınmış iş adamlarından birisi olan Mehmet Eyüpoğlu, bugün görkemli bir şekilde Eyyübiye Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldu. 

Bu sabah AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına çıkarma yapan iş Adamı Mehmet Eyüpoğlu'nu sevenleri ve akrabaları yalnız bırakmadı. Yüzlerce kişi ile birlikte ilçe parti binasına giden Eyüpoğlu, burada ilçe Başkanı Mehmet Moğol'a başvuru formunu takdim etti. 




AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı ve İş adamı Mehmet Eyyüpoğlu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; Öncelikle Aday Adaylığımız Eyyübiye ilçemize,Şanlıurfamıza,ülkemize ve millettimize hayırlı olsun.Burada geçtiğimiz gün Hakkari Şemdinli’de 7 askerimiz şehit olmuştu 25 askerimizde yaralı bunlardan bir askerimiz Şanlıurfalı hemşerimiz Menduh Çelik ben burada şehit olan bütün askerlerimize Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.Yaralı olan askerlerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum ve Ülkemizin ve Milletimizin başı sağ olsun.Evet bugün Eyyübiye ilçesinden Aday Adayı olduk öncelikle hepiniz hoş geldiniz.Ben gençlik yıllarımdan beri memleketime ve hemşerilerime hizmetkarlık yaptım ve her daim de yapmaya devam edeceğim. Çıktığımız bu yolda akrabalarım ve hemşerilerimin ısrar ve baskıları ile çıkmış bulunmaktayım. Aldığımız bu karar ve hemşerilerimin desteği ile Eyyübiye halkına ve partime hizmet yolunda bismillah diyerek belediye başkanlığı için başvuruda bulunduk.Bu yolda çıkmamda gerek ısrar gerek desteklerini esirgemeyen benimle beraber başvurumu yapmada beni yalnız bırakmayan dost ve akraba ve hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizi muvaffak eylesin.Bizi burada yanlız bırakmayan siz değerli basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ederiz sağ olun dedi.

Eyüpoğlu, başvurusunu yaptıktan sonra kalabalıkla birlikte buradan ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2018, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195