Title of a News Article

Eyüpoğlu vekillikten emekli oldu ama!...

Eyüpoğlu vekillikten emekli oldu ama!...
banner206
 25. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Referandum çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın kırsal mahallerini ziyaret ederek 16 Nisan günü EVET oyu vermelerinin kendilerinin olduğu kadar, milletimizin ve İslam âleminin faydasına olacağını söyledi.
Şanlıurfalıların Seydi Amcası, AK Parti Ceylanpınar İlçe teşkilatında toplanan vatandaşlara hitaben konuşma yaparak, 16 Nisan’da neden EVET verilmesi gerektiğini anlattı.

Türkiye’mizin kıymetini bilmemiz lazım
Beraberinde AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Gültekin, Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, Ceylanpınar Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak, Ceylanpınar İlçe SKM Başkanı Hidayet Bük ve AK Parti Ceylanpınar İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı kırsal mahallelerinden Dikili, Aşağı Karataş, Yukarı Karataş, Beyaztaş, Büyük Yenice ve Akbulut köylerini ziyaret eden 25. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Yanı başımızdaki Suriye ve Irak’a bakıp, herkesin aklını başına toplaması gerekir. Onun için sandıkta mutlaka EVET oyu kullanmalıyız. Ülkemiz için, huzurumuz için EVET. Canımızla, malımızla her şeyimizi ortaya koyup, bu çalışmayı devam ettirmek ve bana göre etrafa baktığımda Cumhurbaşkanımıza düşmanlık yapanlara karşı, Cumhurbaşkanımızın arkasında durup demeliyiz ki, ‘ey hemşerilerim, ey Urfalılar! Bugün namus günüdür, düşmanlara ders verme günüdür. Suriye yanı başımızda görüyoruz. Irak yanı başımızda görüyoruz. Namusa kadar Payimal olmuş durumları görüyoruz, acıyoruz. Bunlara Türkiye kucak açtı. Türkiye’ye kucak kim açacak, hiçbir ülke yok. Onun için Türkiye’mizin kıymetini bilmemiz lazım bu seçim başka seçimlere benzemez bu seçimin önemi çok çok öbür seçimlerden fazladır” dedi.

Cumhurbaşkanımız için bile EVET
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dikili köy Muhtarı Halil Tanış, Aşağı Karataş köy Muhtarı Eyyüp Abir, Yukarı Karataş köy Muhtarı Mehmet Karataş, Beyaztaş köy sakinlerinden Seydi Beyaz, Büyük Yenice köy Muhtarı Muhittin Gözen ve Akbulut köy Muhtarı Halil Gezici de, kendilerinin saflarının bağlı olduğunu belirterek, “Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz. Kim ne derse desin, onun yolunda hareket ederiz. Cumhurbaşkanımız için bile EVET. Hele Sayın Vekilimiz Seydi Eyyüpolu da yanımıza kadar geldikten sonra başka söze gerek yok. Seydi amcanın da dediği gibi Ülkemiz için, huzurumuz için EVET diyeceğiz” diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 00:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 7 yıl Önce

Allah seni memleketin başından eksik etmesin Seydi amca

SIRADAKİ HABER

banner195