Title of a News Article

Eyyübiye gençliğinde Aksoy dönemi

Özel haber

 Eyyübiye gençliğinde Aksoy dönemi
banner206

AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları kongresi yapıldı Tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa Reşat Aksoy seçildi.

AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Olağan Kongresi bugün Eyyübiye Kültür Merkezinde yapıldı. Kongreye Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Uludağ Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat , AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, AK Parti İl Yönetim kurulu Üyelerinden İdris Yurtcak, Faruk Bayuk, Eyyübiye Belediye başkan yardımcısı Necmettin Saglam ve çok sayıda partili katıldı.

Ekrem Özaydın divan başkanlığına seçildiği kongrede, divan üyeliklerine de Emin Demir, Semra Oran, Esra Akbulut seçildi. AK Parti Eyyübiye Gençlik Kollarının Kurucu Başkanı Fatih Dörtkardeş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Adayı olduğu için bu kongrede görevi bıraktı. Dörtkardeş’in yerine tek liste ile seçime katılan Reşat Aksoy seçildi. Dörtkardeş, yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte görevlerini en güzel şekilde yaptıklarını belirterek, yeni seçilecek yönetime başarılar diledi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç da, görevi bırakan yönetime yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, görevi devralacak yönetime de başarılar dilediler.

Eyyübiye Belediye Başkan Mehmet Ekinci ise, yaptığı konuşmada, Eyyübiye nüfusunun 370 Bin olduğunu anımsatarak, “Yaş ortalamasının büyük çoğunluğu 19 yaştır. Bunun için Belediye olarak gençliğe önem veriyoruz. Bu kapsamda Eyyübiye İlçemizde 30 Bin metrekare alanda gençlik merkezinin temelini attık ayrıca mahallelerde de gençlik merkezleri oluşturuyoruz. Gençlerimizin milli değerlerine sahip çıkması için çalışıyoruz. AK Parti’yi 2023 hedefine de gençler ulaştıracaktır” dedi.

Ekinci, yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı eski yönetime teşekkür ederek, yeni yönetimi de kutladı.

Daha sonra tek liste hainde gidilen kongrede AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanlığına Reşat Aksoy seçildi. Aksoy da, AK Parti’yi önümüzdeki seçimlerde Eyyübiye ilçesinde birinci parti yapmak için yoğun çaba göstereceklerini söyledi.

Reşat Aksoy’un yönetiminde şu isimler yer aldı;
 Abdulaziz Polat,
Semra Oran,
Aziz Kaplantaş,
Halil Ağaçlı,
Hasan Kılıç,
Halil Kesik,
Emrah şahin,
Mahmut Karabacak,
Osman Turan,
Adem Karabulut,  
Suat Tankçı,
Esra Karabulut,
Gamze Bozdağ,
GurbetDemirel,
Ahmet Bülbül,
Orhan Zahit,
Fatih Gençoğlu,
Ahmet Ögeday,
Ahmet Horoz,
Mustafa Yıldırım,
Ahmet Direk,
Halil Müjde,
Aziz Dağ,
Mahmut Ataş,
Miraç Serkan Güllüoğlu,
İbrahim Halil Uzun,
Mustafa Bal,
Ahmet Balcı,
Kemal Ökmen.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195