Title of a News Article

Eyyübiye'den anlamlı ziyaretler

.

Eyyübiye'den  anlamlı  ziyaretler
banner206

AK Parti Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçe yönetimi , Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve bir süre önce Ziraat odası Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Eyyüpoğlu'na ziyaretlerde bulunarak görüş alış-verişinde bulundular. 
Eyyübiye ilçe Başkanı Av. İsmail Demirtaş, ve yürütme kurulu üyeleri  bugün bir dizi temaslarda bulundular. ilk olarak Ziraat odası Başkanlığını yeniden seçilen Ahmet Eyyüpoğlu'nu ziyaret eden  AK Parti Eyyübiye ilçe teşkilatı daha sonra   Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile Belediye Meclis salonunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşını ziyaret ettiler. 

ilçe kongresinin ardından  yaklaşan seçimler öncesi kamukuruluşları  başta olmak üzere, STK ve Halk gezilerine önem verdiğini ifade eden Eyyübiye ilçe Başkanı İsmail Demirtaş' çok koordineli bir şekilde çalışan yönetimimiz var, halkla sürekli iç içe olmaya çalışıyoruz, AK Partinin bayrağını en iyi şekilde temsil edeceğiz'şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195