Title of a News Article

Eyyüpoğlu için resmen tehdit ettiler!

.

Eyyüpoğlu için resmen tehdit ettiler!
banner206
 Şanlıurfa’dan Ankara'ya giden çok sayıda muhtar,  milletvekili listesine giremeyen Seydi Eyyüpoğlu'nu desteklemek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde eylem yaptı. Muhtarlar, "Eyyüpoğlu listeye alınmazsa hiçbirimiz olmayacak ve bu parti için çalışmayacağız" dediler.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde eylem yapan muhtarlar adına bir açıklama yapan Mehmet Kestop, "Seydi Eyyüpoğlu nerede biz oradayız. 300 muhtar Şanlıurfa'dan buraya kadar geldiysek eğer Eyyüpoğlu listeye alınmazsa hiçbirimiz olmayacak ve bu parti için çalışmayacağız. Bizim AK Parti ile bağımız kopsun istemiyoruz. Seydi Eyyüpoğlu'suz AK Parti olmaz. Parti ile herhangi bir kırgınlık ve tepki yoktur. Toplumu temsil eden insanlarız biz. Eyyüpoğlu'nun tekrar listede değerlendirmesi adına genel merkezden talepte bulunmak için buraya geldik” dediler.

Bu arada yapılan tüm girişimlere rağmen Urfa Milletvekili aday listesine herhangi bir değişikliğin yapılmadığı öğrenildi. Listeye giremeyen Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’nun da nasıl bir yol haritası izleyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. AK Parti kurmayları ise, yaptıkları açıklamalarla, Eyyüpoğlu’nun AK Parti’yi destekleyeceğini belirtiyorlar. 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195