Title of a News Article

Eyyüpoğlu kime s....lan dedi...

Eyyüpoğlu kime s....lan dedi...
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Seydi Eyyüpoğlu'nun seçim bürosu binlerce kişinin katılımıyla açıldı. Eyyüpoğlu, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'yi Suriye'ye çevirmek isteyenlere elinin tersiyle 'si.... olun lan siz kimsiniz?' dediğini söyledi.
Eyyüpoğlu'nun Sırrın Mahallesi'ndeki seçim bürosu açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, milletvekili adayı Mahmut Kaçar  ve binlerce kişi katıldı. 
Eyyüpoğlu, açılışta yaptığı konuşmada şunları kaydetti; 
"Bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadınız. Bana amca ismini koydunuz.Seydi amca her zaman size hazır. Rakiplerinize bakın kilonuz ne, boyunuz ne? Ancak ve ancak iftira atarlar, yalan söylerler. AK partili gibihizmete hazır, hizmet etmeyi seven, insanları seven, sağlığından tut, eğitiminden tut AK  parti ekibi her zaman sizlere hizmetkarlık yapmak için hazırdır. 
Bunların iftiradan başka bir şeyi yok. Dışarıdaki hainlerle içerideki hainlerle Türkiye'yi Suriye'ye çevirmek için herşey yaptılar ama uzun adam Cumhurbaşkanımız, elinin tersiyle si.... olun lan kimsiniz  dedi. Çok şey var söylenecek. Siz bu muhalefet edenlere inanmayın Onlar bol bol yalan söylüyorlar. "Dedi 
Eyyüpoğlu'nun ardından Akparti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati bir konuşma yaptı. Nebati yaklaşık 4 bin kişiye hitap ederek destek ve dua istedi. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı 


Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195