Title of a News Article

Fakıbaba istifa etti mi?

Fakıbaba istifa etti mi?
banner206
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet  Eşref Fakababa'nın istifa edip etmediği ile igili bir açıklama yapması isteniyor.

Uzun süredir seçim Bölgesi Şanlıurfa'ya gelmeyen ve kamuoyunda pek fazla görünmeyen Milletvekili Fakıbaba, bugün öğleden sonra sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklama istifa ettiği şeklinde yorumlandı Fakıbaba, paylaşımında "Bazen bütün izlerin biribirine karışması, bardağı taşıran son damla olur..." demesi üzerine bazı haber siteleri ve sosyal medyada Fakababa'nın istifası yazıldı. saatlerdir istifa edip etmediği ile ilgili her hangi bir açıklama yapmayan Fakababa'nın kamuoyuna bir açıklama yapması bekleniliyor.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Fakıbaba, geçtiğimiz hafta Abdurrahman Kırıkçı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen il Başkanı adayı gösterilmesine tepki gösterdiği ve il Başkan adayı Ali İhsan Delioğlu'nu desteklediği biliniyor. Fakababa'nın attığı Twitter'ın kendisine bazı kesimler tarafından destekçi toplamak amacıyla yaptığı ve siyasi prim kazanmak istediği şeklinde yorumlanıyor.

Fakababa'nın bugün Ak Parti Genel merkezine giderek istifa dilekçesini verdiği, ancak bu istifa girişimi üzerine Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar ve Ahmet Akay tarafından ikna edilerek istifasının geri alındığı yine iddialar arasında yer aldı.Bazı kaynaklar ise ikna girişimini doğruladı.

Şanlıurfa kamuoyu şimdi Fakababa'nın istifa edip etmediğini merak ediyor.

İstifanın da erdemli bir girişim olduğunu ifade eden Ak partili bir yetkili ise " yaşanan süreç sadece Ak partiye zarar veriyor". Dedi.

Ak Parti teşkilat işleri Başkanlığı tarafından Şanlıurfa merkez Haliliye ilçe Başkan adayının aylardır bir türlü belirlenmemesi ise eleştiri konusu oldu.

Öte yandan, Ak Parti teşkilat işlerinden sorumlu bir isim ise " Fakababa'nın istifasının" işleme alınmadığını söyledi Fakıbaba, Akay, ve Gülpınar gece yarısına kadar Genel merkezde kaldılar.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2021, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195