Title of a News Article

Fakıbaba’dan Suruç açıklaması…

.

Fakıbaba’dan Suruç  açıklaması…
banner206

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bazı okullarda blok oy kullanıldığı iddia edildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, oyunu kullandığı okulda gazetecilere yaptığı açıklamada,” Böyle bir şey bana gelmiş değil. Takip ediyorum, arkadaşlarımız sükunet içerisinde çalışmalarını yapıyorlar 

Türkiye’de bugün seçime gitti. Herkese oyunu kullanırken bazı bölgelerde çeşitli iddialar atıldı. Suruç ilçesinde bazı okullarda blok oy kullandığı ileri sürüldü. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız ve ilçe Başkanı Ahmet Aksoy ile birlikte Karaköprü ilçesindeki Mehmet Güneş Anadolu Lisesinde oyunu kullandı. Okul çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Fakıbaba, bazı kesimler tarafından spekülatif olayların çıkartılmak istendiğine dikkat çekti.

 

FAKIBABA: TAKİP EDİYORUM

Bakan Fakıbaba,”Şanlıurfa’da bir şeyler varmış, Şanlıurfa’da bir şeyler oluyormuş gibi… Değişik düşüncede insanlar var ama kardeşçe hepimiz birbirimizi selamlayıp gidip oylarımızı veriyoruz. Böyle bir şey bana gelmiş değil. Takip ediyorum, arkadaşlarımız sükunet içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Kimse etkilenmesin diye oyumu kullandığım okulu bile dolaşmadım.”diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2018, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142