Title of a News Article

Faruk Çelik teşekkür etti

.

Faruk Çelik teşekkür etti
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılan tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Şanlıurfa’da düzenlediği mitingin yankıları sürüyor. Nevali Oteli arkasında düzenlenen ve yaklaşık 200 Bin kişinin katıldığı miting ülke gündemine otururken, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’ten de teşekkür açıklaması geldi.

Urfastar’a konuşan Bakan Çelik, mitingin yoğun kabalık ve coşkulu bir şekilde geçtiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’dan mutlu ayrıldığını söyledi.

Şanlıurfa’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan için farklı olduğunu dile getiren Çelik, “Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’ya karşı farklı bir sevgisi var. Urfalılar da aynı şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı seviyor” dedi.

Çelik, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referanduma da dikkat çekerek, “Referandum çalışmalarımızı tün hızıyla sürdürüyoruz. Şanlıurfa’nın 16 Nisan günü ‘evet’ oyu ile Türkiye rekoru kıracağına inanıyorum” diye ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195