Title of a News Article

Fatma'ya meydanı bırakmam...

Şanlıurfa'da yaklaşan yerel seçimler öncesi bölgesinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Reşat Dağ, vatandaşlarıyla bundan böyle 31 Mart'a kadar seçim bürosunda görüşecek.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala temposunu hızlandıran İYİ Parti adayı Reşat Dağ, aday olduğu Haliliye Bölgesinde çalışmalarını tam hız devam ettirirken, bugün seçim bürosu açtı. OSM Kavşağı 24 Metre yolu üzerinde seçim bürosu açan İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Reşat Dağ, açılış konuşmasında sert sözler sarf etti. Yıllardır aynı kişilerin yönettiği belediye başkanlığı seçimlerinde destek isteyen Dağ, bir kez kendisine şans istedi ve 'Anam burada, sorabilirsiniz, ben yalan söylemem. Halkın belediyesini halka açık, makam aracını kullanmayacağım' sözlerini dile getirdi. 

Seçim bürosu açılışına İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Bülent Mermer, meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Başkanı Mermer, kısa bir konuşma yaparak seçim bürosunun hayırlı olması temennisinde bulunarak katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. 

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı ise, 'Haliliye bizim için önemli. İnsanların bizlere inanmadı, bizlerin aday bile gösteremeyeceklerini dile getirdiler. Allah'a şükürler olsun ki, çok değerli yol arkadaşlarımız var. Bu kişilerle 31 martta zafere ulaşacağız. Belediyecilik farklı bir iş, vizyon ve proje ister. Ben bu vizyona sahip olan Reşat Dağ kardeşime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.' ifadelerini kullanarak, gündeme dair konuları ele alan bir konuşma yaptı...

Kendi seçim bürosu açılışında son olarak konuşan İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Reşat Dağ, 'Ben ithal değil yerliyim, bana bu görev tevdi edildiği zaman çok mutlu oldum. Urfa beni saygınlığım ve mütevaziliğimle tanır. Yaklaşık 4 ay önce dava arkadaşlarımızla yola çıktık and içtik, görevi vebali ağır ve insanlar bana güvendiği için bu göreve talipli oldum. Bundan böyle bir aday değil, Başkan var haliliye halkının karşısında. Anam burada sorabilirsiniz ben yalan söylemem, doğru neyse onu konuşurum. Belediye Başkanı layık görülürse eğer makam aracına binmeyeceğim' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı kurdele kesilerek yapıldı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195