Title of a News Article

Gelecek Partisi Birecik'te kongre gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Birecik'te kongre gerçekleştirdi
banner206

Gelecek Partisi Birecik 1.Olağan ilçe Kongresi Birecik ilçesinde Bir Özel Düğün Salonunda büyük bir katılım ile yapıldı. Tek liste halinde yapılan kongrede mevcut başkan Ahmet Aslan Güven Tazeledi.

Gelecek Partisi Birecik 1.Olağan ilçe Kongresi için yüzlerce araçlık konvoyla Birecik’e giriş yapan partililer ilk önce Birecik İlçe Başkanlığı açılışını yapmak üzere Birecik ilçe başkanlığında toplanıp, ilçe başkanlığı binasının açılısını görkemli bir şekilde yaptılar. Akabinde tüm partililer Gelecek Partisi Birecik 1.Olağan ilçe Kongresi için Özel bir düğün salonuna hazırlanan alana intikal etmek içinde Sahil Caddesi boyuncu büyük bir kalabalık kitlesi eşliğinde yürüyüş yaptılar.

Kongreye Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Diyarbakır İl Başkanı Avukat Aydın Altaç, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, Güvenir Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Genç İş Adamı Hüseyin Çakmak, İş Adamı Hüseyin Çakmak, Gelecek Partisi Birecik Halfeti İlçe Koordinatörü Özmen Dal, Gelecek Partisi Şanlıurfa İlçe Başkanları Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut Demir, Karaköprü İlçe Başkanı Celal Karaca, Haliliye İlçe Başkan Vekili Ferit Çevik, Bozova İlçe Başkanı Erkan Doğan, Ceylanpınar ilçe Başkanı Salih kalemli, Harran ilçe başkanı Mehmet Özyavuz, Halfeti ilçe Başkanı Mehmet Özden, Hilvan ilçe Başkanı Aziz Salgın, Viranşehir İlçe Başkanı Ahmet Koç, Suruç ilçe Başkanı Fehmi Laçin ve Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi Birecik İlçe Kadın Kolları Başkanı Hayriye Şensözlüer ve çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal marşı ve saygı duruşundan sonra günün anlam ve önemi için yapılan konuşmalar ise

Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan, Öncelikle Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu `na ilçem ve yönetim kurulu üyelerim adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kongremiz için gelip bizlere güç verip bizler için burada olan Gelecek Partimizin değerli başkanlarına tek tek teşekkür ediyorum. Biz var oldukça hepimiz var olacağız bu ülkeyi hepimiz birlikte geleceğe taşıyacağız ilçe kongremize katılanlara yeniden teşekküre diyorum. Delegelerin oyları ile yeniden beni ilçe başkanlığına seçen değerli delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birecik ilçemizde genç dinamık yönetim kurulu üyelerimiz ile çalışmalarımız devam edecektir. İlçemiz için, İlimiz için ve ülkemiz için 1.olağan kongremiz hayırlı uğurlu olsun dedi.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil, Biz Gelecek partisi olarak liderimiz Sayın Davutoğlu yolunda emin adımlar ile çalışmalarımız 13 ilçemizde devam ediyor. Gelecek Partisi olarak Halfeti ve Birecik ilçemizde iktidar olduğumuzda bu iki ilçemizi turizm merkezi haline getireceğiz siz gelecek partisine inanan insanlar var oldukça iktidara geleceğiz ülkeyi hepimiz beraber kardeşçe yöneteceğiz. Birecik 1.olağan kongremiz hayırlı uğurlu olsun dedi.

Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Bizler İktidara talip olarak 81 il ve ilçelerimizde çalışmalarımız devam ediyor . Liderimiz Sayın Davutoğlu başkanlığında çalışmalarımız her gün geçtikçe büyük katılımların olduğu bir parti olarak yeni kurulacak hükümette söz sahibi merkez sağın partisi olarak biz meydanlardayız tüm teşkilatlarımız alanlarda seçim varmış gibi çalışmalarımız devam ediyor. Bir an önce erken seçimin gelmesi temenni ediyoruz. O zaman görecekler Gelecek partisin oy farkını hepimiz Allah’ın izni ile iktidara Geleceğiz bugün Birecik ilçe kongresindeyiz işte salon işte kalabalık kitle buradayız ilçe kongremiz de seçilen Başkan Ahmet Aslan ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum dedi.

Konuşmalardan sonra Seçim Kurulu üyelerinin gelmesi ile delegelerin oylarının tamamının kullanması ile Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan Yeniden Başkan oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142