Title of a News Article

Gelecek Partisinden CHP'ye ziyaret

Gelecek Partisinden CHP'ye ziyaret
banner206

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Eyübbiye ilçe Başkanı Ahmet Açmaz Karakörü ilçe Başkanı Yusuf Ziya Ural ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetinm Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyarette Türkiye ve Şanlıurfa gündemine ilşkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette bir açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Özdağ, “Şanlıurfa bizim için çok değerli bir şehirdir, Şanlıurfa Peygamberler şehridir. Şanlıurfa’ya özel olarak gelecektim. Bugün Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte geldik. Önümüzdeki günlerde Şanlıurfa’ya özel olarak bir daha geleceğim. Geçtiğimiz aylarda bana haksız bir saldırı yapıldı. Uğradığım saldırıda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, başta olmak üzere tüm Cumhuriyet Halk Partililer bana destek oldu. Bundan dolayı tüm Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür ederim. Bugün bizi Misafir eden Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, yaptığı açıklamada“Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Misafirlerimiz İlimize hoş gelmişler, şeref vermişlerdir.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Selçuk Özdağ’a geçtiğimiz aylarda yapılan saldırıyı şiddetle kınadık. Dünde şiddete ve haksızlığa karşıydık. Bugünde karşıyız.

Hak, Hukuk, Adalet için hep mücadele verdik. Bundan sonrada hep mücadele edeceğiz.

Ülkemizin ve Şanlıurfa’mızın sorunlarının çözümü için Millet İttifakındaki Partilerle ve Gelecek Partisi ile sürekli istişare halinde olacağız. Ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195