Title of a News Article

Gençlik Kolları Başkanı darp edildi!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde seçim yoğunluğu yaşanırken, gençlik kolları Başkanı ve Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak'ın yeğenleri arasında kavga çıktığı iddia edildi.
Ak Parti Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı adayı Abdullah Aksak, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak yaparak, saldırı olayını yalanladı.

İddiaya göre  AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak'ın yeğenleri ile Parti gençlik kolları Başkanı Abdulhadi Dakak arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın alevlenmesiyle büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. 

Belediye Başkan Adayı Aksak'ın 4 yeğeni tarafından darp edilen Gençlik Kolları Başkanı Abdulhadi Dakak, hastaneye kaldırıldı. Hastanede darp raporu alan Dadak'ın şikayetçi olduğu öğrenildi. 

Hastane çıkışı flaş açıklama da bulunan Gençlik Kolları Başkanı Abdulhadi Dakak, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Darp olayını duyan Ceylanpınarlılar ise İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önünde toplandı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak’a desteklerini ifade eden yüzlerce Ceylanpınarlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önünden çarşı merkezinde kadar destek yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan Dakak daha sonra beraberindeki yüzlerce kişi ile basın açıklaması yaptı. Öte yandan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak yaptığı basın açıklamasından sonra yaşanan olaydan dolayı gözyaşlarına hâkim olamadı.




“O YUMRUKLAR SADECE BANA DEĞİL AK PARTİ’YE DE ATILDI”
İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak, kendisine atılan yumrukların Ak Parti’ye de atıldığını ifade etti. Dakak, “Olay Ak Parti milletvekilimiz Halil Özşavlı parti seçim büromuza geldiği zaman oldu. Ben yukarı çıkıp vekilimiz ile görüşmek istedim. Ben yukarı çıkmak istediğim zaman Abdullah Aksak’ın yeğenleri merdivende duruyorlardı. Bana sonra yukarı çıkamazsın dediler. Sözlü hakaretlerde bulunup iki yeğeni beni darp ettiler. 7 yıldır Ak Parti’de görev yapıyorum, aktif olarak görev yapıyorum. Gecemi gündüzümü bir etmişim kendimi partime ve davama adamışım. Etnik kimliğim Arap olduğumdan dolayı yeni aday Abdullah Aksak beni hiçbir zaman kabul etmedi. Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti için gece gündüz çalıştım. Arap olduğum için beni aralarına almadılar. Darp raporu alarak şikâyette bulundum. Türk adaletine güveniyorum. O yumruklar sadece bana değil Ak Parti’ye de atıldı. Recep Tayyip Erdoğan’a da atıldı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195