Title of a News Article

Gök; Türkiye önemli bir süreçten geçiyor

Gök; Türkiye önemli bir süreçten geçiyor
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök, bu hafta sonunu da memleketi Şanlıurfa’da geçirdi. Yoğun TBMM çalışmalarına rağmen, memleketi Şanlıurfa’dan kopmayan Milletvekili Gök, Viranşehir, Ceylanpınar, Suruç ve Şanlıurfa merkezde temaslarını sürdürdü. 

İlk durağı Viranşehir oldu
Milletvekili Doç. Dr. Gök’ün Şanlıurfa’daki ilk durağı Viranşehir oldu. Viranşehir ilçesine beraberindeki bir grup partili ile giden Gök, Viranşehir Kaymakamlığına yeni atanan Hüzeyfe Citer’i ziyaret etti. Kaymakam Citer’e hayırlı olsun dileğinde bulunan Milletvekili Gök, çalışmalarında başarılı dileğinde bulundu. 

Akyürek’e geçmiş olsun ziyaretine gitti
Kobani eylemleri sırasında Viranşehir’deki iş yeri yakılan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’i de Viranşehir’de ziyaret eden Milletvekili Gök, Akyürek’e geçmiş olsun dileklerini sundu. 

Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
Milletvekili Gök, daha sonra Ceylanpınar ilçesine gitti. Ceylanpınar’da Kobani eylemlerinde zarar gören esnafa ve vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Gök daha sonra İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe ve Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamlarında ziyaret etti. Kaymakam Karatepe ve Başkan Atilla ile bir süre Ceylanpınar hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

BM Genel Sekreter yardımcısına eşlik etti
Milletvekili Gök, Pazar günü BM Genel Sekreter Yardımcısı Valerie Amos ile birlikte Suruç ilçesinde incelemelerde bulundu. Amos’a Suruç’ta eşlik eden Gök, mültecilerin kaldıkları kamplar hakkında da bilgi verdi. 

STK’lar ile Urfa’nın sorunlarını konuştu
Milletvekili Gök, Viranşehir, Ceylanpınar ve Suruç ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa merkeze geldi.  Şanlıurfa’da STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle sabah kahvaltısında bir araya gelen Gök, toplantıda barış, birlik ve kardeşlik mesajları verdi. Gök ayrıca toplantıda STK başkanları ve kanaat önderlerine, hükümetin nasıl bir yol haritası izleyeceğini anlattı. 

Türkiye önemli bir süreçten geçiyor
STK Başkanları ve kanaat önderleriyle gündemdeki son gelişmeleri de değerlendiren Gök, son dönemde, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini dile getirdi. Gök ‘Türkiye için hep birlikte, el ele vermemiz gerekiyor. Dış ülkelerde yaşanan olaylara bizi de çekmek isteyen güçler var. Onlara karşı birlik olup göğüs germeliyiz.’ Dedi.

Çözüm sürecini anlattı
Milletvekili Gök daha sonra özel bir televizyon programına katılarak, çözüm sürecinde kaydedilen aşamaları, yaşanan siyasi ve sosyal gelişmeleri anlattı, Kobani hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195