Title of a News Article

Gök:Etrafında kenetleneceğiz...

.

Gök:Etrafında kenetleneceğiz...
banner206

 Ak parti Teşkilatları, Milletvekilleri ve Halk arasından yapılan Anketlerde Diş İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun ismi ön plana çıktı.

Davutoğlu, önceki gün Ak partinin MYK toplantısından sonra, Yeni Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından  26. Başbakan olarak ilan edildi.

Konu ile İlgili Görüşlerini Yeniurfa Gazetesine açıklayan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili, Abdülkerim Gök, Başbakanlık için Davutoğlu'nun doğru bir karar olduğunu, Diş işleri Bakanı olarak Davutoğlu'nun çok güzel hizmetler yaptığını, herkes çok rahatlıkla görmektedir.

Davutoğlu'nun Başbakan olarakda, Türkiye'ye çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inandığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü.

 "Sayın Davutoğlu partimizin tüm organlarında uzun istişareler ve Kamuoyu yoklamaları sonrası, yeni Başbakan olarak ilan edildi. 

Kendisi oldukça deneyimli,  Dış Dünyayı  iyi tanıyan ve ilişkileri oldukça üst seviyede  olan bir isim, Yeni Başbakanımızın  bu yönleri  partimiz ve Hükümetimiz içinde büyük avantaj olacaktır, net olarak bunu görmekteyiz.

Türkiye'nin her yerinde yeni restorasyon çalışmaları; yeni Başbakanımız sayın Davutoğlu ile devam edecektir. Ak parti bir dava partisidir. Kişiler üzerinde tartışma olmaz.

Birisi Başbakan adayı olacaktı, oda en iyisi Sayın Davutoğlu oldu.

Bizde Yeni Başbakanımız Sayın Davutoğlu etrafından Vekil olarak kenetleneceğiz. Elimizden gelen tüm gayret ve Çalışmaları Başbakanımızın ve Hükümetimizin başarısı için yapacağız. 

Davamız halkımızın desteği ile her geçen gün büyüyor.

Sayın Davutoğlu'nun ismi Başbakan olarak açıklandığı an, Türkiye büyük bir sevgi ile karşıladı. Bu sevgi hizmet olarak halkımıza Sayın Davutoğlu ile en iyi şekilde dönecektir.

Türkiye'yi her alanda büyümeye devam edecektir.

26. Başbakanımız sayın Davutoğluna, gönülden, yürekten başarılar diliyorum. Hayırlı olsun Türkiye'mize ve Dünyaya." dedi. 

MEHMET CANBEK

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195