Title of a News Article

Göncü güven tazeledi

 Göncü güven tazeledi
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, tek liste ile gidilen kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Teşkilatında seçim heyecanı yaşandı. GAPTEM Konferans Salonu’nda düzenlenen kongreye; AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Yahya Akman,  Emin Önen, Kasım Gülpınar, Zeynep Karahan Uslu, Halil Özcan, Mehmet Akyürek, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir, AK Parti İl Başkanı  Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı durumu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seçimlere, AK Parti Genel Merkezinin aday gösterdiği mevcut başkan Aysel Göncü’nün hazırlamış tek liste halinde gidildi. Tüm delegelerin desteğini alan Aysel Göncü, yeniden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Göncü, yaptığı teşekkür konuşmasında, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da partinin başarılı olabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve seçim startını en kısa sürede vereceklerini söyledi. 

Göncü’nün yönetiminde şu isimler yer aldı;

Ümran Bilim, Ayşe Nur Nacar,  Rezzan İbrahimpaşa, Ş. Nilgün Olcay, F. Filiz Cevheri, Ceylan Pala Karadağ,

Rahime Bekar, Kadriye Özbek,  Jale Karabulut, Melek Koyuncu, Zeliha Şahap, Filiz Balamir Dereli,

Özlem Arslanorğun, İrem Hayat, Demet Saatçi, Çiçek Kaplan, Feride Çiftçi,  Fahriye Yılan,  Öznur Kızılkeçi,

Emel Asyalıoğlu, Divin Satış, Mükerrem Özbirlik, Hatice Sülü, Selda Uzunkaya, Emine Çalışır, Hayriye Öncel, Nilgün Bengisu, Şükran Aslan, Türen Yeşiloğlu, Nesibe Asma, Güzide Aksan, Gülmisal Taş, Özlem Kısır, Funda Ateş, Gülizar Yetim, Nursen Elçi, Gökçen Konca, Zehra Kazan, Melike Neşetbeyoğlu,

Hande Çankaya, Huriye Başkut, Berfin Bozkaya, Saadet Mermertaş, Hacer Öncel, Hatice Büşra Küpeli,

Gülten Balcı, Serap Bicek, Duygu Ergin, Şükriye İnan.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195