Title of a News Article

Gülpınar'a sevgi seli devam ediyor…

0AB Uyum Komisyonu ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar Adıyaman'ın Kahta Samsat ve Sincik ilçelerinde vatandaşa hitap etti. Şanlıurfa kadar Adıyaman ve Diyarbakır'da büyük oy potansiyeli bulunan Gülpınar seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman' a çıkarma yaptı.

AB Uyum Komisyonu ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar 31 Mart Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Güneydoğu Bölgesinin Gülpınar' ailesine sevgisi herkesçe biliyor. Bunun en güzel örneğini bugün Adıyaman'ın Kahta ve Samsat'ta halkın göstermiş olduğu yoğun ilgiyle de bir kez daha perçinleşmiş oldu.

Gülpınar coşkulu halka hitaben gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu:

Bizim sizlerle  ne bir akrabalığa dayalı ne bir kan bağına dayalı akrabalığımız var. ama yüzyıllardır tamamen Allah rızasına dayalı bir iman birlikteliğimiz var. Bu sebeple bizlere göstermiş olduğunuz sevgiye binaen Allah hepinizden razı olsun. Madem böyle bir birlikteliğimiz var o zaman bizi kırmayacağınıza her ne niyetle geldi isek o niyetle bizi uğurlayacağınıza eminiz. 31 mart akşamı emaneti ehline vereceğinizden eminiz.

GÜLPINAR: GOLAN TEPELERİ ÜZERİNE EN BÜYÜK TEPKİYİ YİNE TÜRKİYE VERDİ

Bakın ABD Başkanı Suriye'nin olan Golan Tepeleri bundan sonra İsrail'indir diye imza atıyor ama müslüman aleminde Türkiye'den başka kimseden ses çıkmıyor. Sanki zanedersiniz yeryüzünde tek müslüman ülkesi Türkiye  Cumhuriyeti. Ama işte yüz yıl önce o fitne o nifak aramıza girdi zalimler  muvaffak oldu bugünde aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. Osmanlıdan sonra zaten parça parça olan islam ümmeti biraz daha muvaffak olup bizi bölerlerse Allah korusun Yeryüzünde Allah'ın adını duyucak, Allah'ın İlâ-yı kelimetullâh adına hareket edecek kimseyi bulamayız. Onun için meseleye bu gözle bakacaz her bir oyumuza bu bakışka sahip çıkacağız. oy verdiğimiz zaman bunu düşüneceğiz. Ona kızdım buna kızdım şu var bu yok dersek işte Allah korusun yarın vatan yok deriz. ama vatan geri gelmez. domates patlıcan geri gelir ama vatan geri gelmez diyerek sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195