Title of a News Article

Gülpınar, Ceylanpınar'a çıkarma yaptı

.

Gülpınar, Ceylanpınar'a çıkarma yaptı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı M. Kasım Gülpınar, seçim çalışmalarına Ceylanpınar ilçesinde devam etti. Ceylanpınar’da coşkuyla karşılanan Gülpınar, barış ve huzur için oyların AK Parti’ye verilmesi gerektiğini belirtti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Kasım Gülpınar, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimler için seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Gülpınar’ın dünkü durağı Ceylanpınar İlçesi oldu. AK Parti Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik ile birlikte Ceylanpınar’a giden Gülpınar, ilçe girişinde AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin’in de aralarında bulunduğu kalabalık tarafından karşılandı.

İlk olarak AP Parti İlçe Teşkilatına geçen Gülpınar ve beraberindekileri, burada seçim çalışmaları üzerine sohbet ettiler. Gülpınar, daha sonra AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ve Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ile birlikte esnaf ziyaretine çıkarak, vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi.

Sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Gülpınar, bu kapsamda Karacadağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Gülpınar, yaptığı açıklamada, ülkemizde barış ve huzurun yeniden temin edilebilmesi için 1 Kasım’da oyları AK Parti’den yana kullanılması gerektiğini belirterek, AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi durumunda yaşanılan bu krizlerin sona ereceğini kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142