Title of a News Article

Gülpınar sevgisi sahillere vurdu...

özel haber

Gülpınar sevgisi sahillere vurdu...
banner206
AK Parti  Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar partisine destek vermek için Antalya'ya adeta çıkarma yaptı.
Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri öncesi  partiler seçmene ulaşmak için var gücü ile çalışıyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Kasım Gülpınar, kendi seçim bölgesinin dışında da partisi için yoğun çaba harcıyor.
Şanlıurfa'da  On binlerce seçmeni bulunan Gülpınar, bir süre önce Adıyaman'a giderek burada bulunan kitlesinden AK Partiye Oy vermesi için çağrıda bulunmuştu.
Gülpınar, son olarak başta Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Mardin, Siirt gibi İl' lerden Antalya'ya göç eden ve burada binlerce oy'a sahip olan Güneydoğuluları tek çatı altına bir araya getirmeyi başardı. Antalya'da ciddi bir hayran kitlesi olan Gülpınar, Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan'ın  daveti üzerine öncesi gün AK Parti Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik, Haliliye 2. Başkanı Berat Karaca  ile birlikte Antalya'ya gitti. ilk olarak Antalya'nın  Aksu ilçesine geçen Gülpınar, burada daha çok Turizm, Tarım sektöründe çalışan Şanlıurfalılarla bir araya geldi. Aksu İlçesinde  yapımı tamamlanan Kuran Kursunun açılışını gerçekleştiren Gülpınar, Partisinin yetkilileri ile çeşitli temsalarda bulundu.
Ulaştırma BAkanı Lütfü Elvan ile  Güneydoğulu seçmenlerle bir araya gelen  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı M.Kasım Gülpınar, yeni Türkiye hayallerinin devamı için AK Partiye Oy verilmesini istedi. Türkiye'nin çok önemli bir seçime gireceğini kaydeden Gülpınar' Bugün Antalya'ya çeşitli nedenlerle gelen Urfalı  başta olmak üzere Güneydoğulu kardeşlerimizle bir araya geldim. Burada ki kardeşlerime AK Partiye neden destek vermeleri gerektiğini konuştuk. İstikrarın devamı, Barışı ve huzurun devamı için AK Partiye Oy istedim. Türkiye'de kardeşlik duygularını artıran, Anaların göz yaşını dindiren tek parti AK Partidir. Bu kardeşliğimizin devamı için 7 haziran seçimleri çok büyük öneme sahip.  Kucaklaştığımız hemşehrilerimizin bu bilinçte olması beni ve arkadaşlarımı mutlu etmiştir, inşallah AK Parti 7 Haziran'da halkımızın desteği ile iktidarını sürdürecek ve Türkiye kazanacaktır'dedi. 
Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan ise  partisine detsek için Antalya'ya gelen Şanlıurfa Milletvekili adayı M.Kasım Gülpınar'a teşekkür etti. 


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195