Title of a News Article

Gülpınar, vatandaşları geziyor

.

Gülpınar, vatandaşları geziyor
banner206

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, seçim çalışmaları kapsamında il genelinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Zaman zaman seçim bölgesi Siverek ilçesinde ve zaman zaman da çeşitli ilçelerde ve il merkezinde vatandaşların arasına katılan, pazar yerlerini, esnafları, Seçim Bürolarını, köyleri gezerek AK Parti icraatlarını anlatan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Halka hizmet yolunda çok çalışacağımıza söz verdik. Halkımız destek verdikçe de daha çok hizmet edeceğiz. Bizim tek düşüncemiz öncelikle Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmaktır. İnsanlarımıza hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hiçbir zaman kendi menfaatimizi gözetmedik ve hep vatandaşlarımızın huzur ve refahı için, varsa sorunlarının çözümü için hizmet ettik, gayret ettik. Zaten AK Parti hizmet partisidir” dedi.

 

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilecek

Siverek ilçesinde esnaf ziyareti yaparak hemşerileriyle ayaküstü de olsa sohbet edip, 24 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu hatırlattıklarını belirten AK Vekil Gülpınar, “Bilindiği gibi 24 Haziran 2018 günü hem Cumhurbaşkanlığı seçimi, hem de Milletvekili seçimi yapılacak. Vatandaşımız sandık başına giderek hem Cumhurbaşkanımızı hem Milletvekillerimizi seçecekler. Onun için öncelikle ülkemizin, milletimizin, kendi çocuklarımızın ve hatta İslam âleminin huzur ve refahı için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde de AK Partiye oy vermelerini istiyoruz. 24 Haziran seçimleri sonrası Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilecek ve partili Başkanlık sistemi başlayacak. Hizmetlerin devamı, ümmeti Muhammed’in huzur ve refahı için Sayın Cumhurbaşkanımıza oy verip destek olmalarını istiyoruz” dedi.

 

Bize ‘Allah razı olsun’ desinler yeter

Her gittiği yerde vatandaşların sevgi seli ile karşılaşan Milletvekili Gülpınar, “Biz onları seviyoruz, onlar da bizi seviyorlar. Kaldı ki biz herkesi aynı yakınlıkta görüyor, ayrım yapmadan dertlerine çare olmaya, sorunlarının çözümünde, bölgelerine hizmet gelmesinde vesile oluyoruz. Bize ‘Allah razı olsun’ desinler yeter diye düşünüyoruz. Biz yalnız olarak gezdiğimiz, ziyaretler yaptığımız gibi, diğer Milletvekili adayı arkadaşlarımızla da geziyoruz, vatandaşlarımızın yapılanları görerek AK Partiye destek olmaları için gerçekleri dile getiriyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 15:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Başkan
Başkan - 6 yıl Önce

Allah razı olsun. Şeyh Kasım seni seviyoruz.

mithatcan
mithatcan - 6 yıl Önce

Bunun vatandaşa tek bir katkısı yok.Ona müridlerinin oyu yetiyor.

alii
alii - 6 yıl Önce

yav he he seçimden seçime

SIRADAKİ HABER

banner195