Title of a News Article

Gülpınar:' Yüce Rabbimin Vaadi var''

özel haber

Gülpınar:' Yüce Rabbimin Vaadi var''
banner206

Siverek İlçesinde binlerce kişiye hitap eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı M. Kasım Gülpınar, “Bizler sizlerin her zaman yanındayız, her zaman sizlere sahip çıkacağız. Fakirin, fukaranın, mağdurun, mazlumun yanında olacağız, Hırsızın, Zalimin,münafığın yanında olmayacağız” dedi.

Siverek’te Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ve yaklaşık 10 Bin kişinin katıldığı mitingde en çok ilgiyi gören Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Ben bugün burada sizinle gerçekleri konuşacağım, benim makam, Bakanlık Vekillik gibi bir hevesim hiç olmadı, Ben 13 yıldır bu dava için varım, Milyon Erdoğanlar gelir -gider, Milyon Kasım'lar gelir-gider ama  bu dava bitmez sahipsiz kalmaz çünkü yüce Rabbimin vaadi var,AK Parti davası daima olacaktır, bu Dava halkın davasıdır'dedi.
Siverek için gece gündüz demeden çalışan bir ekip olduğunu ifade eden Gülpınar “Bizler sizlerin her zaman yanındayız, her zaman sizlere sahip çıkacağız. Fakirin, fukaranın, mağdurun, mazlumun yanında olacağız. Bizim davamız Allah’ın izniyle ak davadır. Herkes bir gün nerede durduğunun hesabını verecek, kimin yanında olduğunun hesabını verecek. İşte ondan dolayı bizim hiçbir şüphemiz yok, biz ak davanın yanındayız, halkımızın yanındayız. Kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yanındayız” dedi.

“Siverekli olduğumuz için haksız eleştirilere, haksız insanlara, haksızlığa tahammül edemiyoruz” diyen Gülpınar, şunları kaydetti;

“Ben hiçbir zaman arkamdaki kalabalıklara güvenmedim. Çünkü başta ben olmak üzere bizler zaaf sahibiyiz. Arkamdaki zaafı olan insanlara güvenirsem ben yanılırım, ben zalime karşı mücadele edeceğim derken Yüce Rabbime güvendim.” dedi. 
Siverek ilçesine yapılan yatırımlara değinmeyeceğini de sözlerine ekleyen Gülpınar,' Gören gözler takdirini verecektir,yüzlerce Okul yapıldı, ÖSS
 Sınavları burada yapıldı, hangisi sayalım, sizler takdir edeceksiniz'dedi.
Haksız eleştirilere tahamül edemeyeceğini ifade eden Gülpınar' Allah bizi Siverekli yaratmış,Siverekli oluşumuzdan dolayı, haksız eleştirilere,Haksızlığa tahaümül edemiyoruz maalesef, Biz kibir için eneyaet için demiyoruz, bakın yine diyeceğim,münafığa karşı,zalime karşı, hırsıza karşı Ben diyeceğim Ben diyeceğim.Neden Ben diyeceğim, Ben hiç bir zaman arkamdaki kalabalığa güvenmedim,çünkü başta Ben olmak üzere,Bizler zaaf sahibiyiz,arkadamada ki insanoğlu zaaftır, arkadamdaki zaafı olan insanoğluna güvenirsem, Ben yanılırım, Ben derken zalim karşı mücadele edeceğim derken hiç bir kusuru olmayan yüce Rabbime güvendim Ben.yeter ki! biz Hz.Resullahın şefatine kavuştursun,O'nın haricinde herşey boştur, Allah'ın izni ile azmadık,azmayacağız. Yarabbi bu topluğu bozma, bu memlekete nifak sokmaya çalışanlara izin verme ,birliğimiz braberliğimiz, Kürdü,Türkü Arabıyla bizim birliğimiz boma yarabbim,sizlerde bize dua edin, sizler dua etmezseniz yolumuz açık olmaz,duanızı bizden eksik etmeyin.
2014 yerel seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimleride olduğu gibi  7 Haziran seçimlerinde de Siverek halkı kendisine yakışanı yapacak ve tercihini yine AK Partiden yana kullanacaktır Beni mahçup etmeyecektir, Siverek'in adını bir kez daha Türkiye'ye duyuracaksınız. Destek verirseniz hizmet ederiz, vermezsenız koltuğa yapışan biri değilim inanın O dakika bırakırım bundan kimsenin şüphesi olmasın,sizler devam edin derseniz devam ederim'dedi.

Gülpınar'ın konuşması sık sık sloganlala kesilirken, yoğun kalabalık izdihamada yol açtı.AK Parti adayları Siverek ilçesinde adeta moral depoladılar. Adaylar daha sonra  AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik'in organizasyonuna göre esnaf gezisine çıktılar. 
AK Parti adaylarına BŞB Celalettin Güvenç,Eyyübiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Siverek belediye Başkanı Resul Yılmaz'da eşlik etti. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195