Title of a News Article

Gülpınar'ın duygu dolu anları!...

Şanlıurfa'da yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti'ye destekler çığ gibi büyürken, bugün gittiği Dernek açılışında çoğunluğun kadınların oluşturduğu ve mitinge dönüşen açılışta konuşan Milletvekili Kasım Gülpınar, duygulu anlar yaşadı.

)

HABER: ALİ UZUN

Kasım Gülpınar’ın Babası merhum Eski Milletvekili Eyüp Cenap Gülpınar'ın adına açılan taziye evinin ve Kotanlar Yardımlaşma Dayanışma Derneğinin açılışına katılan Milletvekili Kasım Gülpınar duygulu anlar yaşadı. Konuşmaların yapıldığı açılışta Kasım Gülpınar hayranları bol tezahüratlarda bulunarak destek verdi.

Çoğunluğun kadınların oluşturduğu açılışa Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Seydi Eyüpoğlu, Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Eyüp Cenap Gülpınar Taziye Evi ve Kur-an Kursu, Kotanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışında İlk olarak konuşma yapan Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, öncelikle iki yıl önce hayatını kaybeden Milletvekili Arkadaşı Cenap Gülpınar için dua talebinde bulundu. Yaklaşık 2 bin tarafından merhum Gülpınar’a dua edildi. Ardından konuşmasına devam eden Eyüpoğlu, 30 Mart Yerel seçimlerin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek zaferle ayrılmak istediklerini söyledi.

AK Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ise Merhum Cenap Gülpınar’ın hakkında, geçmişte yaşadıkları birkaç olayı anlatarak, dürüst ve doğruluğundan bahsetti.

Eyüpoğlu ve Demirkol tarafından yapılan samimi konuşmalar, Milletvekili Kasım Gülpınar’ı derinden duygulandırdı.

Son olarak bir konuşma yapan Milletvekili Kasım Gülpınar, burada hayranlarına ve sevenlerine Kürtçe seslendi.

Gülpınar konuşmasında bir süre dini konulara değinerek halka hitap etti. Gülpınar, ‘Bende Kürdüm, kimse kusura bakmasın yolumuz biraz farklı, herkese de saygımız var. Herkes Allah’ın bir kulu, herkes bu memleketin insanı, biz kimseye hakaret etmeyiz zulüm etmeyiz. Çünkü bizim yolumuz Allah’ın yoludur.’ Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Eyüp Cenap Gülpınar Taziye Evi ve Kur-an Kursu, Kotanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı kurdele kesimi ile yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 20:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa
mustafa - 8 yıl Önce

Allah yar ve yardimciniz olsun

Eyyüp yıldız
Eyyüp yıldız - 8 yıl Önce

EY GÜZEL İNSAN İNŞALLAH YOLUNUZ YOLUMUZDUR. İYİLİK ABİDESİ OLAN CENAP BABAYA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM MEKANI CENNET RUHU ŞAD OLSUN NUR IÇINDE YATSIN. RABBİM BASIMIZDAN EKSİK ETMESIN KASIM BABAMIZI

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142