Title of a News Article

Güneş Bayramı kutlayıp uyardı

Güneş Bayramı kutlayıp uyardı
banner206

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda vatandaşların bayramını kutlayarak, bayramda koronavirüs tedbirlerine uyulması uyarısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Ramazan ayının uğurlamanın ve Bayramı karşılamanın mutluluğu ve gururu içerisinde olduklarını belirterek, tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Güneş, koronavirüs tedbirlerinin de elden bırakılmaması gerektiğine vurgu yaparak, “Öncelikle bu mübarek Ramazan ayını da bizlere gösteren Allah’a sonsuz şükürler olsun. Ramazan’ı geride bırakıp, bayrama giriyoruz. Başta her bir Şanlıurfalı vatandaşım olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bu bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bayramı sevdiklerimizden ayrı geçireceğiz belki ama bunu yapmaya mecburuz. Bu bayramda, koronavirüs tedbirlerine uymaya devam edelim ve salgını hep birlikte bitirelim. Salgın bitince sevdiklerimize daha çok kavuşacak, daha çok sarılacağız. Her bir vatandaşımdan ricamdır; Bu bayramda maske mesafe ve hijyenimize dikkat edelim” dedi.

Mesajında İsrail’in Kudüs’e yönelik saldırına da tepki gösteren Başkan Güneş, “Filistin ve Kudüs’ün İsrail tarafından işgali bayramı yasa çevirdi. İsrail’i ve bütün emperyalistleri şiddetle kınıyorum. Bu bayramın Filistin halkı başta olmak üzere, zulüm altında olan tüm Müslümanların özgürlüklerine kavuşmasına vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142