Title of a News Article

Güvenç: Asırlık sorunlar çözülüyor

 Güvenç: Asırlık sorunlar çözülüyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti’nin Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin asırlık sorunlarını çözdüğünü ve çözmeye de devam edeceğini söyledi.

M. SAİD AYHAN
Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti’nin Ceylanpınar 5. Olağan Kongresinde konuştu. Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 senedir şunu anlattığını dile getiren Güvenç, “Devlet milletin hizmetkârıdır, siyaset adamının, devlet adamının belediye başkanının, valinin, kaymakamın değeri milletine yaptığı hizmet kadardır. Devlet milletin tüm değerlerine sahip çıkar. Milletinin dinine sahip çıkar, diline sahip çıkar, geleneğine sahip çıkar. O bölgede yaşayan 76 Milyonun hepsini aynı gözle görür. Bugün herkes biliyor ki; Türk’ü de, Arap’ı da, Kürt’ü de bu ülkede devlet tüm insanlarını Allah’ın bir emaneti olarak eşit görüyor. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü olmadığını biliyor” dedi.

“Bu coğrafyada 30 yıldır, 40 yıldır birbirimizi öldürüyoruz, kardeş kardeşi vuruyor, paralarımız silaha gidiyor” diyen Güvenç, konuşmasında şunları kaydetti;

“Ya dağda askerimiz vuruluyor şehit oluyor yada bu ülkenin çocukları ölüyor. Kim kazanıyor? Silah tüccarları kazanıyor. Kim kaybediyor? Türk ve Kürt anaları kaybediyor. Tayyip Erdoğan, bunun anlamsız olduğunu bize öğretti. u savaştan kazananın biz olmadığını bize öğretti. Artık akıllı olmamız gerektiğini bize öğretti. Paramızın silahlara gitmemesini bize öğretti. Bölgede patlayan bir silahla yatırımların ülkeyi terk ettiğini öğretti. Dolayısıyla Tayyip Erdoğan dedi ki: Kavga etmeyin, birbirinizi öldürmeyin. Bunun bize bir faydası yok. Emeğimize yazık oluyor, ülkemize yazık oluyor. Bugün bu yüzden AK Parti’nin oyu her geçen gün artıyor. Çocuklarımız geleceğe umutla bakmaya başladı. Asırlık sorunlar çözülüyor, çözülmeye de devam edecek.”

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 17:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
kadir başak
kadir başak - 9 yıl Önce

Yav reşat abe eli öpım bu adamın reklamini yapma senden rica ediyem memlekete ne faydasi var yav sizi kandirdiklari yetmedimi

fenasi
fenasi - 9 yıl Önce

neden bize yansımıyor :((

SIRADAKİ HABER

banner195