Title of a News Article

Güvenç, "Aslolan milletin iradesidir"

 Güvenç,
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, sabahın erken saatlerinde eşi Turan Güvenç ile birlikte oy kullandı.

Başkan Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç ile birlikte sabah saatlerinde Türk Anneler Derneği Rasime Polat İlköğretim Okulu’na gelerek, 2092 nolu sandıkta oylarını kullandılar. Güvenç, oy kullanma işlemi öncesi sandıkları gezerek, görevlilere başarılar diledi.

Oy kullanmaya gelen vatandaşlardan yoğun ilgi gören Güvenç, 07 Haziran 2015 seçimlerinin Türkiye'ye ve Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diledi.

Oy kullanma işleminin ardından okul önünde gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Güvenç, " Çok önemli bir seçim yapılıyor. Diyarbakır'da meydana gelen olay bizi son derece üzdü. Yine insanlarımızın kanı aktı, demokrasimize gölge düştü. Allah'tan rahmet diliyorum vefat edenlere ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. İnşallah üzücü olaylar yaşanmaz. Aslolan; huzurun devamı, refahın devamı  ve insanlarımızın güvenliğidir. İnşallah seçimden en hayırlı sonuç çıkar. Tüm partiler ellerinden geleni yaptılar. Demokrasi çerçevesinde anlattılar. Bizim programımız, vaadimiz, insana ve ülkemize yaklaşımımız bellidir. İnşallah 7 Haziran seçimi ülkemizin önünü açar, demokrasimizi olgunlaştırır, siyasi ortam yumuşar, projeye dayalı ve iyi niyete dayalı bir siyaset gelişir. Türkiye, bu yolda zaten her geçen gün daha iyiye gidiyor. 7 Haziran seçimleri de buna katkı sağlar. Buradan çok açık bir şekilde söylüyorum; halkımızın tercihi nasıl olursa olsun biz ona saygı duyarız. Aslolan Milletin iradesidir" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2015, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195