Title of a News Article

Güvenç; Hareketimiz gönül hareketidir

 Güvenç; Hareketimiz gönül hareketidir
banner206

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Süleymaniye Mahallesinde Recep Tayyip Erdoğan Sevenler Derneğinde vatandaşlara hitab etti ve çevre esnafını da ziyaret etti. Güvenç, hareketlerinin gönül hareketi olduğunu söyledi.

El ele, gönül gönüle çalışalım diyoruz

Vatandaşların sevgi seliyle karşılaşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, “Bizim hareketimiz bir gönül hareketidir” diyerek başladığı konuşmasında, “Bizim hareketimiz bir kardeşlik hareketi, bir demokrasi hareketi, bir hürriyet hareketi. 76 milyonu kucaklama hareketi. Halkımızın asırlık yaraları sarıldı, bugün huzuru, sükûnu memlekette tesis ettik. Şimdi gündemimiz ekonomi olmalıdır. Bizim gündemimiz; imar sorunlarını nasıl çözeriz olmalıdır. Bizim gündemimiz; tapu sorunlarını nasıl çözeriz olmalıdır. Bizim gündemimiz; şu sizin gibi gençlere meslek nasıl kazandırırız, nasıl yeni iş sahaları açarız olmalıdır. Bizler dalga dalga hizmetleri yapacak, büyükşehir olarak ta inşaallah tapu sorunlarını, imar sorunlarını çözeceğiz. Gençlerimizin iş sahibi olması için meslek kursları açacağız. Organizede yükselen fabrikalara elemanları yetiştireceğiz. Biz hizmetkârız, biz milletimizi seviyoruz. Biz insanlarımızı seviyoruz. Ve bu topraklarda bundan sonra asla bir kötülük olmasın diyoruz. Analar ağlamasın, babalar üzülmesin diyoruz. Gençlerimizin tırnağına taş değmesin diyoruz. El ele, gönül gönüle çalışalım diyoruz. Allah’ın izniyle büyükşehir belediyesi olarak mahallelerin tüm sorunlarının üstesinden geleceğiz. Parktır, okuldur, sağlık hizmetidir, yeşil alandır, tapu sorunudur ne gerekiyorsa durmadan, duraksamadan sizlere hizmet edeceğiz. Örnek bir Belediyecilik yapacağız. Kadınlarımıza Kültür Merkezlerini, gençlerimize Gençlik Merkezlerini açacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hepinizi seviyoruz, hepinize Allah razı olsun diyoruz” dedi.

Güvenç, aday adayı olduğu halde aday gösterilmediği için çalışan ve partisine sahip çıkarak diğer aday adaylarını da telkin ettiği için Muhittin Demir’e de teşekkür etti.

Celalettin Güvenç, “İsimsiz kahramanları da tebrik ediyorum, hepsini Allah’a emanet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Güvenç’e Recep Tayyip Erdoğan’ı Sevenler Derneği üye kartı

 Celalettin Güvenç’e teşekkür eden Muhittin Demir ise, “Bizde Recep Tayyip Erdoğan Derneği olarak Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Celalettin Güvenç’e teşekkür ediyoruz. Her zaman arkasında olduğumuzu, desteklediğimizi bilmesini istiyoruz” diyerek Celalettin Güvenç’e Recep Tayyip Erdoğan’ı Sevenler Derneği üye kartını takdim etti.

Güvenç, daha sonra ısrar üzerine mahallenin çocuklarıyla davul zurna eşliğinde halay çekti.

Çevre esnafını da ziyaret Eden Celalettin Güvenç, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195