Title of a News Article

Güvenç’ten Baydemir’e sert sözler!

 Güvenç’ten Baydemir’e sert sözler!
banner206

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, BDP’in adayı Osman Baydemir’i kastederek, “10 yıldır Diyarbakır’da hiçbir çivi çakmayan, verdiği vaatleri yerine getirmeyen bir zat, Urfa’ya gelerek hizmet edeceği vaadinde bulunuyor. Urfalı bu tür vaatlere kanmaz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Bozova yolu üzerinde bulunan Gürbağ İnşaat Fabrikasına giderek işçilerden destek istedi. AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi ve AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkool’un eşlik ettiği Güvenç, fabrikada İş Adamı İsmail Bağıban ve işçiler tarafından karşılandı. İşçilere yönelik bir konuşma gerçekleştiren Güvenç, Urfa’nın huzurun ve güvenin başkenti olduğunu belirterek, “Urfa kan, gözyaşı, anarşi görmek istemiyor” dedi.

10 yıldır Diyarbakır’da hiçbir çivi çakmayan verdiği vaatleri yerine getirmeyen bir zatın, Urfa’ya gelerek hizmet edeceğini vaadinde bulunduğunu vurgulayan Güvenç, “Urfalı bu tür vaatlere kanmaz. Halkımız, 30 Mart günü sanık başına giderek Recep Tayyip Erdoğan’ın kalesi olan Urfa’da AK parti’yi birinci yapacaktır” diye ifade etti.

Konuşmasının ardından Organize Sanayi Bölgesine geçen Güvenç, bazı fabrikaları gezerek işçilerden destek istedi. İşçilerin sorunlarını dinleyen Güvenç, daha sonra iş adamları ile bir araya gelerek başkanlığa seçilmesi durumunda 30 Mart’tan sonra yapacağı çalışmaları anlattı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195