Title of a News Article

Güzel: Karaköprü’yü halk yönetecek

Güzel: Karaköprü’yü halk yönetecek
banner206
Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel, başkanlığa seçilmesi durumunda Karaköprü’yü aşiretlerin değil halkın yöneteceğini söyledi.

SP Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Karaköprü eski Belediye Başkanı Ahmet Güzel, Pazar günü yapılacak olan seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Seçimlere az bir süre kalmasına rağmen çalışmalarından ödün vermeyen Güzel, seçimlerde zaferle ayrılabilmek için gece gündüz demeden var gücüyle çalışıyor. Güzel, bu kapsamda esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Semt pazarlarını da ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyen Güzel, kendisinin seçilmesi durumunda sorunların çözüleceğinin sözünü veriyor. Bazı adayların şimdiden iş sözü verdiğini iddia eden Güzel, “Bu tür yapılan çalışmaar etik değildir. Bu ve buna benzer propagandalar siyasete yakışmaz veya bir başkan adayına yakışmaz, etik değildir” dedi.

Güzel, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde zaferle ayrılması durumunda Karaköprü’yü halkın yöneteceğine işaret ederek, “Karaköprü’yü halk yönetecek, aşiretler veya aileler yönetmeyecek. Bunun için halkımızdan bir ricamız var; Pazar günü yapılacak seçimlerde sandık başına giderek oyunuzu Saadet Partisi’ne kullanın” diye ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195