Title of a News Article

‘Hak, hukuk ve adaleti temsil eden bir Belediye kuracağız.’

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, esnaf gezilerine devam ediyor. Oto galericiler sitesinde bulunan esnafı gezerek destek isteyen Demirkol, ardından Şanlıurfa Baro Başkanı Ali Fuat Bucak’ı makamında ziyaret etti.

Sayılı günlerin kaldığı 30 Mart yerel seçimlerine hazırlanan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Fevzi Demirkol, bugün Şanlıurfa’nın en işlek ve en yoğun bölgelerinden birisi olan Oto galericiler sitesindeki esnafı ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü. Oto galericiler sitesinde birçok dükkânı gezerek esnafla kucaklaşan Demirkol, destek isteyip sorunları dinledi.

Başkan Adayı Demirkol, oto galericiler sitesi esnafını gezdikten sonra Şanlıurfa Barosu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Kızılelma, Medya Tanıtım Başkanı Av. Fulya Kürkçüoğlu, Haliliye ilçe hukuki ve siyasi isler başkanı Av. Ahmet Aksoy, Secim isleri başkanı Av. Mehmet Yilmayan, Secim kurulu uyemiz Av. Mustafa Hançer ve bazı meclis üyesi adayları gerçekleşen ziyarette Demirkol’a eşlik ettiler.

Şanlıurfa Barosuna gerçekleşen ziyarette Başkan Adayı Fevzi Demirkol ve Baro Başkanı Av. Ali Fuat Bucak bir süre görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Ali Fuat Bucak, ‘sağ olsun Fevzi Bey ziyaretimize geldi. Kendisine başarılar diliyorum. Seçimleri kazandığı takdirde de başarılı olacağına inanıyorum. Bu bakımdan Haliliye içinde bir şanstır Fevzi Bey’in başkan olması’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ise ziyaretleri ile ilgili, ‘Bugün Baro Başkanı Ali Fuat Bucak dostumuzu ziyarete geldik. Bu kurumsal ziyaretten öte, seçimden sonra seçilmek nasip olursa; hakkın, hukukun, adaletin hakim olduğu bir belediyecilik anlayışıyla davranacağımızı, hizmetlerimizin o doğrultuda olacağını ve kurumsal manada Baro; hakkı, hukuku, adaleti temsil ettiği için de bu sözümüzü Baro bünyesinde söylemeyi uygun gördük.’ Şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195