Title of a News Article

Haliliye teşkilatı tam kadro sahada...

Haliliye teşkilatı tam kadro sahada...
banner206

Şanlıurfa'da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını tam takım olarak sürdüren Haliliye Teşkilatı çalmadık kapı bırakmıyor...

31 Mart seçimlerine 10 gün kala Haliliye Bölgesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat ve ekibin başında olan İlçe Başkanı Süleyman Aksu ilçede adım atmadık yer çalmadık kapı bırakmıyor. Devteşti, Süleymaniye ve Bağlarbaşı mahallelerine çıkarma yapan AK Adayı Mehmet Canpolat  ve İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile teşkilatı, yapılacak olan projelerle ilgili halkı bilgilendiren broşürler dağıttılar. 

AK Parti Haliliye ilçe teşkilatı tam kadro sahada

Başkan Süleyman Aksu'nun başında yer aldığı AK Parti Haliliye teşkilatı; Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere her sabah belirlenen noktalarda bir araya gelen parti mensupları burada gidilen noktalarda dağılım planı yapılarak çalışmalara başlıyorlar. Haliliye ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerinde gitmedik yer çalmadık kapı bırakmayan AK Parti Haliliye teşkilatı, Başkan adayları Mehmet Canpolat için destek topluyor. Eksiksiz oluşan tam kadroya bazı meclis üyesi adayları da eşlik etti. 

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat'ın en yüksek derecede oyu almayı istediklerini belirten ilçe Başkanı Aksu, yapılan çalışmaların başında ayrılmadığını ve ekibiyle birlikte yol yürüdüğünü ifade ederek, 31 Mart akşamı hak edilen zaferi alacaklarını söyledi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 13:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 5 yıl Önce

Maç mı var ?

dd
dd - 5 yıl Önce

at hırsızları

SIRADAKİ HABER

banner195