Title of a News Article

Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde şok gelişme

-ÖZEL HABER-

 Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde şok gelişme
banner206

AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İ. Halil Kızılelma ile AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün yeni dönemde aday gösterilmeyecegi il kongresinden sonra yeni il  baskanlıgı yönetiminde degerlendirilecegi öğrenildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Şanlıurfa programından dolayı ertelenen AK Parti’nin Haliliye ve Eyyübiye ilçe kongreleri için flaş gelişme yaşandı. Önümüzdeki haftalarda yapılması planlanan kongrelerde mevcut başkanlarla yola devam edilmeyeceği öğrenildi. Urfastar editörlerinin aldığı bilgiye göre; AK Parti’nin Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde adaylık için müracaat eden isimlerden birisi başkan adayı olarak gösterilecek. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, AK Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım ve İl koordinatörü Ahmet İnal ile kongre süreci ile ilgili görüştüler. Ancak mevcut başkanlar buu görüşmeden olumlu sonuç alamadılar.

Bu arada Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile Haliliye belediye Meclis Üyeleri, Kızılelmanı’nın yoluna devam edebilmesi için bugün yapılan AK Parti İl Başkanları tolantısında kulis çalışmaları yürüttüler.

Öte yandan Süleyman Elgün ve Halil Kızılelma da, görevde kalabilmeleri için kulis faaliyetlerini sürdürüyorlar.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 16:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
AK Partili
AK Partili - 9 yıl Önce

yanlış bir karar

ali elgün
ali elgün - 9 yıl Önce

bol keseden atmışsın sayın editör.....tersi olursa özür dilermisin.....

ahmet
ahmet - 9 yıl Önce

Yeter yeni yuzler lazim

murat
murat - 9 yıl Önce

yanliş bır karar ozelıkle eyyubıyeyı kaybetmk ıstemıyorsanız degişmesınız başkanını yınede karar sızın

ak eyyubiye
ak eyyubiye - 9 yıl Önce

Yar saçların lüle lüle süleyman elgun sana Güle güle

SIRADAKİ HABER

banner195